Arkadaşlar da belirtmiş zaten. Ne zaman olursa olsun 10 yıl sonra bile satmak kesinlikle mantıksız bir seçim olur. Çünkü bu domainin hakkı çok sağlam bir yatırımla, şirketlerle anlaşmalar sağlanarak kurulacak bir fatura ödeme sistemi olacaktır. Bu fikir dışında pekte kıymetli bir domain olduğunu söyleyemem. Bu şekilde çok iyi paralar da kazanılabilir.

En mantıklı satış, yukarıda bahsettiğim projeyi gerçekten inanarak kalkışabilecek birisinden çok ciddi bir rakamda alacağınız teklifle olmalıdır. Eğer böyle bir projeye kalkışmayacaksanız ve böyle birinin de çıkıp çok şahane bir rakam teklif etmeyeceğini düşünüyorsanız süresi bitince boşuna para harcayıpta uzatmayın :)

Not 1: Artık tüm banka internet şubelerinden komisyonsuz tüm faturalar ödenebiliyorken, bir aracı kurum kullanılarak komisyonsuz bile olsa ödeme yapmak kullanıcı açısından da pek mantıklı değil gibi geliyor bana. Şahsen ben her faturamı int. şb'den öderim ve bu domainde bir sistem kullanılıyor olsa 5 milyon üyesi bile olsa yine de int. şb'den öderdim.

Not 2:
Belki de bu yüzden boşta kalmış bir domain olabilir :)