lostyazilim
tr.link

Youtube Kanalımın Rekalmına Sponsor

5 Mesajlar 924 Okunma
lstbozum
tr.link

dadaskral dadaskral Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 756
  • Beğeniler 197 / 139
  • Ticaret 39, (%100)
Youtube kanalıma sponsor olabilecek biri arıyorum. Az da olsa reklamını yapabilecek olan var mı acaba? Neredeyse her gün özgün içerik eklemeye çalışıyorum. Değerlenebileceğini düşünüyorum.

https://www.youtube.com/channel/UCbG61b8OitTCH17YkaL8xRQ

wmaraci
reklam

AtilgaN AtilgaN Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Yazılım Geliştiricisi
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad K** G**
  • Mesajlar 352
  • Beğeniler 53 / 78
  • Ticaret 6, (%100)
Hocam konuyla ilgili bir kaç tüyo verebilirim ;

1) Gruplar ; Facebook gruplarda paylaşarak izlenmenizi arttırın. ( Özellikle YouTube destek grupları )
2) Onedio Video ; içeriklerinizin gücüne güveniyorsanız izlenme hiç önemli değil Onedio video bölümüne gönderin izlenmeniz ve aboneniz artar.
3) Forumlar ; Forumların konu dışı ve geyik gibi bölümlerinde paylaşın.
4) Yorum ; Elinizden geldiğince küçük 1-2k lık kanallara yorum yapın ve kendinizi belli edin. En azından yorumlarınıza bakan kişiler kanalınızı ziyaret edebilir, abone olabilir, video izleyebilir, reklamlara tıklayabilir. Hatta sürekli yorumlaşırsanız belki o kanalların dost kanalları arasında yer alıp sağda eklenen kanallar bölümüne kanalınızı ekleyebilir.

Başarılar.
dadaskral

kişi bu mesajı beğendi.

dadaskral dadaskral Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 756
  • Beğeniler 197 / 139
  • Ticaret 39, (%100)
Hocam tüyolar için çok teşekkür ederim. Söyledikleriniz çok mantıklı. Ancak saatlerce araştırma yaparak, saatlerce uğraşarak hazırladığım bilgi videolarımın oyun videoları kadar izlenmemesi çok moralimi bozuyor. İçeriğime güveniyorum şuana kadar kötü yorum almadım kanal hakkında. Ancak izlenme olmayınca hevesim kaçıyor. Tamamen hobi ve istekli olarak başladığım kanal böyle olunca ne bileyim :)

Ek Olarak:

AtilgaN adlı üyeden alıntı

Hocam konuyla ilgili bir kaç tüyo verebilirim ;

1) Gruplar ; Facebook gruplarda paylaşarak izlenmenizi arttırın. ( Özellikle YouTube destek grupları )
2) Onedio Video ; içeriklerinizin gücüne güveniyorsanız izlenme hiç önemli değil Onedio video bölümüne gönderin izlenmeniz ve aboneniz artar.
3) Forumlar ; Forumların konu dışı ve geyik gibi bölümlerinde paylaşın.
4) Yorum ; Elinizden geldiğince küçük 1-2k lık kanallara yorum yapın ve kendinizi belli edin. En azından yorumlarınıza bakan kişiler kanalınızı ziyaret edebilir, abone olabilir, video izleyebilir, reklamlara tıklayabilir. Hatta sürekli yorumlaşırsanız belki o kanalların dost kanalları arasında yer alıp sağda eklenen kanallar bölümüne kanalınızı ekleyebilir.

Başarılar.

Hocam tüyolar için çok teşekkür ederim. Söyledikleriniz çok mantıklı. Ancak saatlerce araştırma yaparak, saatlerce uğraşarak hazırladığım bilgi videolarımın oyun videoları kadar izlenmemesi çok moralimi bozuyor. İçeriğime güveniyorum şuana kadar kötü yorum almadım kanal hakkında. Ancak izlenme olmayınca hevesim kaçıyor. Tamamen hobi ve istekli olarak başladığım kanal böyle olunca ne bileyim

AtilgaN AtilgaN Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Yazılım Geliştiricisi
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad K** G**
  • Mesajlar 352
  • Beğeniler 53 / 78
  • Ticaret 6, (%100)
Hocam YouTube, hevesle girilecek bir platform değil ama. Çok emek gerektiriyor. Siz dediklerimi yapın izlenmeleriniz hızla artar. Sizde oyun çekmeyin ama oyunlarla ilgili bilgilendirici videolar yapın.

Bkz : GTA5 En Çok Kullanılan Modlar gibi..
dadaskral

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

32095 32095 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)
kusura bakmayın fakat şuanda kimsenin size sponsor olabileceğini düşünmüyorum sponsorluklar karşılıklıdır belli bir abone ve görüntüleme koşulunda size sponsor oluyorlar msi 10 bin abone 1 videoda en az 10 bin görüntüleme isterken g2a gibi şirketler 5 bin görüntüleme ve 5 bin abone ister eğer yabancı isterseniz koşulları budur öyle her yiğidin harcı değildir türk sponsorları bilmem fakat yabancı sponsorluklarda gizlilik sözleşmesi ve anlaşma imzalanır bu anlaşmadan birini bozarsanız 50 bin € gibi bir mevla ödersiniz iyi şanslar

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al