-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Editör, Acil tıp teknisyeni
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bak itirafsa itiraf daha çok gencim çok sevgilim oldu iki haftalık bi aylık fark etmedi. Çok kızla beraber oldum. En son birinde durdum. Sevdim sevildim. Her neyse aradan aylar sonra çok plansız bir şekilde birlikte olduk sonra tekrarladık neyse ben evlenmeyi planlıyordum hani her anlamda normal bir kız. Çok korkuyordu aldatmam dan o yüzden birlikte olduk diyebilirim. Neyse gel zaman git zaman bugün kavga ettik ayrıldık daha on dakika olmadı. Bi kız daha diğer insanlar tarafından kirlenmiş kabul edildi. Beni çevremde çok kişi sevmez egoist ve diğer kötü kelimeleri kullanırlar hakkımda. Yakın çevrem bi tek böyle değil. Adım çıktı yani buralarda iyice mimlendim. Kızlarla yatıp sonra kaçan biri olarak nitelendiriyorlar ki bu dışardan bayıldığında doğru ama o kızların çoğu bakire değil sonucu bile bile geldiler. Şu on dakika önce ayrılık gibisi hiç olmadı çünkü hiç öyle bir niyetim yoktu. Soruya gelecek olursak evlenmem geçmişine güvenemem kimseye güvenmem evde kaldım yani özet olarak. Şimdi diyeceksiniz ki sen olsun eşinin olmamasını istiyorsun bu saçma geri kafalısın. Evet ghetto giyinen bir geri kafalıyım. Ama şöyle bir şey var ilk ilişkiye kızlar çok bağlanır tecrübem ile sabit. Yani ikincisi aynı olmaz. O unutulmaz mesela. Yani böyle.