Öncelikle belirtelim arkadaşlar; sitenin hiti tamamen organik Arama motorlarından gelen ziyaretçilerdir. Tamamen hazırdır ve sıfırdan başlayıp aylarca Arama motorlarında oturmasını beklemeyeceksiniz. Domain 4 Aylıktır, site aktif olarak 4 aydır özgün içerik girilmektedir. Sitede toplam 140+ üzerinde özgün makale bulunmaktadır.
SİTE: Site Analiz kısmına tıklayın.
Bitiş Tarihi: 14.3.2017
Domain Firması: Godady
Sitenin Aylık getirisi: Admatic Aylık 2-3 TL (Reklam sadece Anasayfada)
Sitenin kategorisi: Android Haber, Teknoloji
Günlük Hit sayısı: 60-150 (%90 Google, Yandex - %10 Direkt)
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Site tüm içeriği ile birlikte satılık.
Hosting dahil midir: Hosting Godady üzerindedir, 10 gün sonra süresi bitecek isterseniz kendiniz uzatabilir, isterseniz farklı bir firmaya çekebilirsiniz.
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Dahil
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Herhangi bir sorun yoktur.
Site Analizi: Buraya tıklayın.
Google Analytics http://hizliresim.com/l1o9kJ %9 gibi hemen çıkma oranı vardır, kesinlikle yararlı paylaşımlar yapılmıştır.
Sitede herhangi bir reklam geliri elde etmek için hiç uğraşmadım. Adsense başvurusu filan hiç yapmadım, sadece Anasayfaya öylesine Admatic ekledim.
Sitede sadece bir adet Tanıtım yazısı mevcuttur, o yazının silinmemesi gerekiyor. Sadece siteyi alan kişiye şartım budur.
Başlangıç Fiyatı: 1 TL
Min Artış: 1 TL
İhale bitiş süresi: Son tekliften +48 saat sonra ihale kapanır.
Hemen Al: Hemen al fiyatı için PM talep ederseniz geri dönüş yaparım.
Mail: Emre@adonisbilisim.com