sovetski adlı üyeden alıntı

Domain, Alt yapı güzel.

En azından "Webmaster Forumu" diye başlık açıp forum sitenizde "Araba" kategorisi açmamışsınız yani adı üzerinde ticaret forumu olmuş bunu bozmayın.

Fakat bir şeye dikkat edin, tüm sorumluluğu üzerinize almanız hiç doğru değil, büyük firmalar bile her türlü sorumluluğu almaz. Mesela 2 kişi sizin bu lafınızı duyar, forumda çok yüksek miktarda bir ticaret yapmış gibi gösterip sonra adam paramı vermedi der, mahkemeye ve s. uzatırlar ise konuyu sizin başınız da ağrır.

Başarılar


Çok teşekkür ediyorum bu güzel yorumunuz için. Amacımız ilk olarak ''webmaster ticaret forumu'' olmak. Diğer dediğiniz tüm sorumluluğu alma konusu şöyle. **************lık durumunda adı geçen firmaya gerekli yaptırımların uygulanması için vir avukat arkadaşım yardımıc ile firmaya karşı suç duyurusudna bulunabilmesi için her türlü yaptırımı uygulama gibi bir düşüncemiz var. Yoksa ben 500tl şu firma tarafından dolandırıldım diyen bir kişiye kalkıp 500tl vermiycez elbette. Fakat dolandırılan kişiyide madur etmiycez. İlgili makamlara gerekli suç duyurusunda bulundurulacak ve karar adaletin olacak. Zaten konuşmalar olacağı için bu tarz davaların kazanılacağını düşünüyorum.

Birde zaten ticaret yapmak isteyen birisi gelip forumumuzda da konusunu açsa bir şey kaybetmez aksine kazancı olur diye düşünüyorum.