tzengin adlı üyeden alıntı

Bana Oxxi üzerinden mesaj attınız ve hiç tanımadığınız halde. Ben dolandırsam forumunuzda birilerini sorumluluğunu almayı bırakın tanımıyorum dersiniz. Özel mesaj ile reklam yapılmaz hocam önce onu bir söyleyeyim de :)

Ayrıca hiç bir forum kendi üyesini seçmez, seçemez, seçmemeli. Üyeler forumu seçerler ve üye olurlar. ***'da da bu böyledir, wmaracı'nda da.

***'da davetiyesi olan herkes üye olabilir, yönetim de aksi bir durum olmadıkça üyeye bir şey yapamaz.

wmaracı'nda da kimlik onayıydı en son sanırım, kimliğini onaylayan herkes üye olur ve aksi durum yaşanmadıkça yönetim bir şey yapamaz.

Demek istediğime gelecek olursak; forum yönetiminin ilk başlarda özellike üye seçme gibi lüksü olamaz. Üye ile ziyaretçi farklı şeyler zaten.

Üye: Foruma kayıt olan ziyaretçi.
Ziyaretçi: Foruma kayıt olmayan kişi.

Üye diye tabir ediliyorsa zaten sizin seçiminiz dışında olmuştur ve çoktan kayıt olmuştur. Yani siz seçmemişsiniz o sizi seçmiştir.

Umarım anlatabilmişimdir.

Bu arada forum teması hoş duruyor fakat üye azlığı nedeniyle kayıt olmamayı tercih ettim ben. İlerleyen zamanlarda tutunabilirseniz -ki öyle görünmüyor üzgünüm- kesinlikle üye olacağım.

Sevgiler,
İyi çalışmalar.


Öncelikle bu güzel yorumunuz için teşekkür ediyorum. Benim bu dolandırılma söz konusu şöyle. Firmalara kurumsal üye rankı veriyorum. Sonuçta sizde bir satış yapıyorsunuz. Kurumsal üye olduğunuz varsayalım. Siz bir müşterinizi madur ettiniz. Ya da bir müşteriniz sizi madur etti. Bu durumda benim sorumluluk aldığım durum gerekli yasal işlemleri başlatmak.

Onun dışında dediğiniz doğru her üye kendi seçer forumunu. Fakat size oxxi üzerinden o özel mesajı atarkenki amacım satış yaptığınızı, platin üye olduğunuzu göz önünde bulundurarak nedne gelip bizim sitemizdede satış konusu açmıyorsunuz oldu. Özel mesaj ile elbette reklam olmaz fakat red ettikten sonra gelip bu konun altında böyle bir yorum yapacağınızı düşünmediydim.

Tasarım şuan beta geliştirilecek. Hatta şuan %90 bitmiş bir tasarım var ve o tasarımı üye sayımızı 10bine çıkartınca yayınlamayı düşünüyorum. Onun dışında kafamda 3 farklı özellik var. Tutubabilirseniz ki öyle görünmüyor demişsiniz. 6 ay sonra görüşmek dileğiyle hocam :)