Merhaba arkadaşlar;

4 gündür advoly denen saçma reklam firmasının raporlama sayfasında son 4 günün kazançları gözükmüyor fakat reklam görüntülemeleri devam ediyordu. Sistemden çıkarmış olsalar hem mail atarlar bilgilendirirler hem de reklam gösterimi dururdu diye düşündüm. (Sonuçta google yayıncısı firma işi ciddiye alır diye düşünmüştüm.)

sistemde bir arıza mı var diye mail attığımda gelen cevap sinir bozucu idi, aynen şöyle;

"Sayın yayıncı,

Yeni dönem yayıncı politika ve reklam kabul kriterlerimiz değişmiştir. Üzülerek belirtmeliyiz ki siteniz, bu yeni kriterlerimize uygun olmadığı için Google reklamlarınız sonlandırılmıştır.

Sitenizin trafiğini, içerik ve trafik kalitesini arttırdığınız takdirde yeni kriterlerimize göre tekrardan değerlendirilmek üzere reklamlarınız durdurulduktan sonra yeniden başvuru yapabilirsiniz.

Ayrıca kodlarınızı kaldırmanız gerekiyor. Şu an o kodlar ile size gelecek olan reklamlar test reklamları olup onlar için bir ödeme yapılmamaktadır.Teşekkürler.

Size yayın hayatınızda başarılar dileriz."

Madem reklamlarımı sonlandırdınız, öyleyse;

1- Neden mail atıp haber vermediniz? Reklamları 4 gün boyunca gösterime devam ettirdiniz ve ben sormasam gösterim devam edecekti'

2-Ödeme sınırına gelen bir hesabı tam sınırdayken çıkarmak ne kadar masumane?

3- Sitem tamamen özgün bir site olup, çoğu keyword'ü google ilk sayfasında çıkmakta hatta bazı keywordler ilk sırada görüntülenmekte ve günlük en az 500 organik ziyaretçisi olan bir site. Google'un değer verdiği bu site nasıl olur da kriterlerinize uymaz. Kriterinize bir tek ONEDIO.com uyar o da zaten size bakmaz!!

4.Sitemde adsense reklamları gösterimdeyken ve google adsense politikalarına %100 uyumluyken nasıl olur da google'un reklamlarını gösteren aracı adx firmasının kriterlerine uymaz.

5- ADVOLY, Ali Babanın Çiftliğidir. Uzak durun sayın arkadaşlar, canınız sıkılmasın!!