-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kusura bakmayın ben kimseyi savunmuyorum sadece söylemem gereken birşey var ki hazır script kullanarak hazır scriptte olan hataları incelemekte aslında o hatayla bir daha karşılaşınca hatayı kolayca çözebilmen konusunda bilgilenirsin sizde biliyorsunuz ki her zaman öncelikli hazır yapıları incelemek üzerine kuruludur bu sistem kuşlardan esinlenerek nasıl uçak bulunduysa yeni başlayanlarda bilgililerden yada hazırlardan esinlenerek yepyeni sistemler keşfedebiliyorlar.Bunun yanı sıra bugüne kadar bu forumda bir çok soru sordum ve birçok bilgili kişiden öğrendiklerim oldu.Daha bugün 970x90 ve 300x600 adsense reklamını aynı sayfada bulundurulamayacağını bir cevap yazandan öğrendim.Yani ben demiyorumki hep hazıra kaçılmalı hazır yapılar incelenmeli en azından ben hazırları inceleyerek bilgisayara anlam vermeye çalışıyorum.Ben 2 3 senedir bilgisayar ile uğraşıyorum ancak demiyorumki profesyonelim değilimde zaten hiçbirimiz değiliz.Şimdi size desem sıfırdan yazılım tabanı yapın zorlanırsınız.Çünkü şu an herkesin kullandığı wordpress bile kaç kişi kaç bin kişi tarafından yapılmış siz düşünün.Size karşı gelen cümleler değil bunlar yanlış anlamayın.Ama ben şimdiye kadar birçok şeyi sorarak öğrendim.Bu forumda birçok konu hakkında bilgilerden bilgi aldım sağolsunlar gayet yardım ettiler.Webmaster demek illaki profesyonel olcaksınız anlamına gelmez yeni başlayan webmasterin bile hiç bilmeyenden daha çok şey bildiği bir doğrudur.