mertcinar
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Bir kaç yerde film sitelerine ceza veya birşeyler geleceğini okudum bunun gerçeği nedir bütün çoğu kişi film sitesini satıyor bu konuda net bir bilgisi olan varmı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Ziraat Katılım I.T
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Öyle bir yazı okumadım yalnız ceza her zaman vardı bende görüyorum forumda bir çok kişi film sitesini satıyor yalnız o satanlar bir hevesle açıp devamını getiremeyenler diye düşünüyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
mertcinar
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
inşallah öyledir hocam bende öyle bir yazı okumadım fakat bir yazıma arkadaşın biri film sitelerine çok ağır şeyler getirilecek yazılıyordu o yüzden sordum
mertcinar
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
hocam bende baya emek harcıyorum fakat olduğu yerde kalıyor bi öneriniz varmı film editlemek için makine bile aldım editleyip upload ediyorum openload vb sitelere
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
işci:)
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Is film sitelerine gelene kadar temizlenmesi gereken cok site var filmi indirdiginiz siteler parali satin aldiginiz siteksr ona kaldiysa bunlarin hepsi uygunsuz is yapiyo film sitelerini yuksek gelirli oldugu icin kimse kakdiramiyor kisacasi
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
R** Ç**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Benimki daha önlerdeydi ama bir ara ilgilenemedim ondan böyle oldu. Alexa konusunda pek bilgim yok ben temamı aldım kendime göre çeki düzen verdim apayrı bişey ortaya koydum Dizix temasından. Playerımı kendime özel yaptım kaynaklarım kendime ait tamamen kullanıcıyı düşünerek bir site yaptım yani. Kullanıcı da bunu anlayıp sitemde fazla dolaşıyor alexanın düşme sebebi bu olabilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
gazeteci
-
-
Ad Soyad
Ö** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Alaxsa 600 bin ise konuşulacak bişey yoktur birde emek veriyoz diyonuz emek verilen sitenin ne işi var 200 binin üzerinde