Katzfiel adlı üyeden alıntı

katiliyorum, arkadas yeni galiba


Niye siz hiç saçmalamadınızmı ? saçmalamak özgürlüktür.Bende sordum cevap bekledim.Dalga geçme gibi bir hakkınız yok ! tepkilerinizi merak ettim sadece yeniliğimle alakası yok !

Ek Olarak:

kuantumm adlı üyeden alıntı

Birşey düşünürken,planlarken karşımıza bir sıkıntı çıktığı zaman hatayı kendimizden başka heryerde arıyoruz arkadaşlar.


Haklısın zorluklar engel değil ama güzel bir alan adı 1 adım önde başlamanı sağlar :)

Ek Olarak:

Doruk adlı üyeden alıntı

Bugüne dek başlayacağınız ama domain yüzünden vazgeçtiğiniz kaliteli projelerin taslağını paylaşırsanız söylediklerinizin ciddiye alınır tarafının olduğuna inanabilirim.


Siz hiç yeni yapacağınız bir uzay gemisinin planlarını başka ülkeler ile paylaşırmıydınız sayın doruk ? paylaşmak güzeldir.Ancak önce benim bunu gerçekleştirmem ve duyurmam lazım sonra başkalarıda yapabilir.Sonuçta sistemin mucidi ben oluyorum. ++ ben vazgeçtiğimi söylemedim düşündüğüm adı çok yıprattım ama alınmış dedim siz gidip emlak domainine yardım sitesi kurarmısınız ? domain başlangıçtır.Güzel domain daha iyi bir başlangıçtır.

Ek Olarak:

JimmyJoker adlı üyeden alıntı

ramazan1478 Tepkileriniz beni baya şaşırttı. İlk posta adamlara küfür edeceksiniz nerdeyse #20 Post'u okuyunca bir şok etkisi yaşadım.


Şunu belirtmeliyimki domain ticareti hem iyi hemde değil ?? başkaları için kazanç kaynağı ama güzel birşeyler yapabilcekler için yol kapatmadan başka birşey değil.Birde ilk başlarda bazı arkadaşlar domain önemli değil demişler ama düşününki emlak domainine gidipte yardım forumu kurarmısınız ?