ramazan1478 adlı üyeden alıntı

Şöyle düşün aklında inanılmaz bir projen var süper bir alan adı tahmin ettin boş değil adam senden 500 $ para istiyor ? yok elinde ne yapacaksın belki senin ekmek paranda o projenden çıkacaktı ama adam bunu engelledi.

Aklınıza inanılmaz bir proje geliyorsa Domainden Önce Şunları yapmanız gerek Para Zaman Ekip Bunları Bulun önce Bunlar yoksa zaten bu şekilde düşünen kişiler Domain satın alma fiyatlarının altına domain arıyışı içine girer ve bir süre sonrada proje yok olur eger maddi kaynagınız ve ekibiniz yoksa projeniz hayal olur çoğu proje gibi şimdi ben domain satan bir olarak sabah 7de çalışmaya başlarım aksam 7de dönerim sabah 4 5 e kadar bilgisayarda domain ve farklı alanlarda çalışmalar yaparım bu yüzdendirki benim zaman ayırdığım ve 2 çocuğuma hayatlarında birşeyler kazandırmak için çabaladığım zamanların karşılığını kim verecek?
Bu yüzden varsa bir projeniz para briktirin borç alın madem tutacagına inanıyorsunuz bakın ben domain için bu ay 2k civarı yatırım yaptım borç alıp vss sizde tutacaksa yapın.