-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
39, (%97)
Merhaba, güzel hosting'de bir kaç linux hosting hizmetim bulunuyor. Reseller hosting almayı düşünüyorum, kullanan var mı ? Aynı verimliliği alabilir miyim ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Reklam Ajansı
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
resellerda bir fark olmaz şuan kullandığın paket eğer resellerde alcağından düşük özelliklere sahip değilse ama benim bi resellerim var bir problemde yaşamadım açıkçası hız konusunda uptime konusunda vs. çok aktif kullanıyor olmasam da
1 kişi bu mesajı beğendi.
Phantaso
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Metin Yazarı & Editörü
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Eğer bir hizmet içerisinde güzel.net.tr imzası bulunuyorsa gözün kapalı çalışmanı öneririm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ucuz Hosting Sağlayıcısı
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
lütfen Pm ile iletişime geçiniz.
yb79
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
web sitesi sahibi
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Güzel.net'ten hosting almıştım.Aylığı 45 TL olan (2 yıl önce)iyi bir paketti.Bu paraya yıllık hosting'ler satılıyor.Aldığım hizmet VPS paketi mi tam hatırlamıyorum ismini çünkü aradan 2 yıl geçti, hafızam çok iyi değil:)CPU problemi yaşadım, aylık 45 TL vermemdeki tek sebep ise CPU problemi yaşamamaktı.Bahsedilen site 6-7 bin günlük tekil hiti olan sayfa çevrimi 20-30 bin olan bir site.Büyük JPG görseller barındırsa da CPU problemi yaşadığımı defalarca yardım bölümünde belirtsem de yardımcı olan çıkmadı.
Sitenize ulaşım duruyor ve yardımcı olan etrafınızda kimse yok.Forumlardan yardım araştırmaktan da zaman içerisinde ben pes ettim.Bir daha VPS ya da benzeri bir hizmet aldığımda alacağım firma kesinlikle güzel.net olmayacak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Desinatör
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Her konuda güzel.net.tr güzeldir. Daha yeni destek talebi açtım adamlar 10 dk içinde cevap verdiler vps ye geçtim ve şu an muhteşem işliyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Computer Programming
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Güzel.net güzel internet :-)
Özellikle yeni paketler Radore sunucusunda bu da demekki daha da güzel internet :-)
🇹🇷🇹🇷🇹🇷
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Bankacı
-
-
Ad Soyad
I** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Güzelnet'den genel anlamda memnunum ama yardım konusunda çok beğenmiyorum. Çoğu zaman bu bizim işimiz değil kendiniz yapmalısınız ya da bu seferlik biz yapalım ama bir daha yapmayız vs. gibi şeyler söylüyorlar. En son yaşadığım problemde de "limitlerinizi aşmışsınızdır ondar oluyordur" gibi cevap verdiler ezbere ama zaten limitlerimi kontrol edip öyle ticket oluşturmuştum. Büyük ihtimal genel bir sorun vardı söz konusu yurtdışı serverlarında. 1 saate kadar düzelttiler ama hiçbir cevap gelmedi sonrasında...