-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Mac işletim sistemine geçmeyi düşünüyorum Adobe Programları , Auotocad ve benzeri programları performanslı çalıştırıcak ikinci el bir macbook pro almayı düşünüyorum 2000-2500 civarı maksimum fiyatı olan fikri olan varsa özellikle ekran kartı konusunda biraz tereddüt var genel olarak düşük ekran kartlı cihazlar apple kendi uygulamalarını kullandığı için çok gerekmiyor diye biliyorum yardımcı olursanız sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
normalde 2500 tl lik bir bilgisayar autocad de zorlanıyor mac in 2500 lük pc si çok düşük özellikte olur tavsiye etmem
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
O** G**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
MacBook alacaksan para kıyacaksın :) 2. ele hiç girme derim kimin ne çeşit kullandığı belli değil. Sıfırını alırsan kafan rahat olur. Ben şu anda 12" lik macbook kullanıyorum aynı fiyata macbook pro da mevcut. İkisinin de fiyatı 5309₺. Benim kullandığım model yüklü işler için pek kullanılmıyor. Ancak macbook pro alırsan daha rahat edersin. Bu arada 4300₺ civarlarında da bir macbook var. Ama almışken mümkün olabildiğince iyisini al derim. Çünkü uzun yıllar kullanabileceğin bir bilgisayar. Windows 'a elveda dersin :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Zaten artık windows kullanmak istemiyorum o kesinde bilmiyorum dediğim fiyatlarda gene i5 ler var kötü özellikte olmayan ssd filanda taktırıp yada mac mini de alabilirm sadece o nasıl sizce
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
bende MacBook Pro (Retina, 13-inch, Early 2015) var.
ikinci el almıştım 3500e. bu fiyata bulursan kaçırma al derim.
ozergul.net/com
Kaplan
ahmetkaplan.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
User Interface Designer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Eylül ayında ki etkinlikte yeni nesil Macbook'lar tanıtılmayacak.
O fiyatlara ikinci el bir Macbook Pro zor bulursunuz. Nedeni, satan kişi kolay kolay o fiyatlara satmaz (kusurlu olmadığı sürece).
Destekleme konusunda da dediğiniz programları destekleme konusunda bir sıkıntı yaşamazsınız.
Benim 2004 yılında almış olduğum 24" beyaz iMac ve 2010 yılında almış olduğum beyaz seri Macbook hala aktif şekilde çalışıyor ve içlerinde Adobe serilerinden, Office serilerine kadar kodlama ve tasarım programları mevcut çalışır halde.
Şu aşamada yeni nesil Macbook almayı planlıyorum. Aynı paraya alabileceğim çok yüksek özellikli PC'ler olduğu halde Apple kullanan başka cihaz kullanamıyor maalesef. Bu yüzde eğer Apple alma gibi bir niyetiniz varsa eğer biraz daha para denkleştirip güzel sıfır bir cihaz almanızı tavsiye ederim.
Alpazen
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
SEO UZMANI
-
-
Ad Soyad
A** Z**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
MAC almak istiyorsanız bütçenizi arttırmanız gerekir. 2500 liraya alacağınız bir macbook sadece adı olur performans vermez. 2500 liraya ASUS un çok ç ok iyi laptopları var.