-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Logistics & Transportation
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
Merhabalar, domain bayiliği için firma lazım şuan aklıma yatan domainnameapi.
Farklı ve daha uygun fiyatla domain reseller veren bayiler varsa bilgi verebilirseniz sevinirim.
Ek olarak; domainnameapi kullanan var mıdır? Sistem nasıl? Domaine özel yetki atamak mevcut mu acaba? (xxxx com'u müşteriye verip, sadece o domaini yönetebilmesini sağlamak vs)
Teşekkürler.
YORci
yorci.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Arkaplan Yazılım
-
-
Ad Soyad
I** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Ben resellerclub kullanıyorum, işimi görüyor problem yaşamıyorum fakat API'ları kabız yapıyor adamı, "böyle kötü API mı olur" diyorum her bakım ve geliştirme çalışmasında, onun haricinde dediğim gibi problemleri yok, özellikle indirimler/kampanyalar çok oluyor bu konuda güzel hizmet sunuyorlar, kayıt ettiğin domainler anında kayıt oluyor, gecikme yaşanmıyor.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Resellerclup yada bu şekilde firma tavsiye etmiyorum açıkcası çok çok araştırdım forumda kampanyalar olup domain satıyor firmalar oysa sizin elinizde aynı domainler piyasa fiyatına oluyor ve adam akıllı iş yapılmıyor yurt dısı kaynaklı reseler clup uyelıgı olan arkadasım vardı turkıyedekı pıyasadan daha ucuza alıyorduk ancak bazen tr dekı fırmalar kampanya yapınca siz gerıde kalıyorsunuz ayrıca fırma olmayınca bu sekılde domaın alacak kısılerın cekıngen tavırlarıda var kendımın 2 resellerclup uyelıgı var ancak ıkısınıde kullanma gereksınımı duymadım yerlı ve yabancı fırmaların pesı sıra yaptıkları ındırımlerden dolayı gerek duymadım acıkcası
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Fiyatları hemen hemen aynı sayılır resellerclup ve domainnameapi nin başlangıçta sizin maliyet fiyatlarınız özellikle com,net normal alan adı kayıt fiyatlarından yüksek olacaktır. Fakat müşteri kitleniz varsa sorun yok, resellerclup de süper site dediğimiz yani hazır bir şekilde satış yapabileceğiniz siteyi ücretsiz bir şekilde açabiliyorsunuz, diğerinde ücretli galiba, geçtiğimiz günlerde araştıran bir arkadaş vardı konuyu görürse yazacaktır zaten, ayrıca teknik destek konusunda domainnameapi Türk firması olduğu için daha iyi destek alabilirsiniz. resellerclub de Türkçe destek alamazsınız. resellerclubde şuan birçok alan adında kampanya var 3tl ye maliyeti olan alan adları mevcut bunları bariyer fiyatı geçmemek kaydı ile istediğiniz fiyat ile satışını gerçekleştirirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Editör, Acil tıp teknisyeni
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Icann ücreti bir dolar. com için arada ki uçurum para nereye gidiyor.
seozirvem
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Ve Seo Uzmanı
-
-