Atakan adlı üyeden alıntı

Aslında yasal değil. Tek bir internet hattından dağıtmak yasak, ***** bunu anlarsa başınız ağrır :) Ama çok gördüm ve yapan var; Apartman / birden fazla kullanım için tek bir interneti switch vs. ile dairelere yayıyorlar. Her daireye bir kablo gidecek şekilde yapıyorlar. İnternet paketinizi hızlı ve yüksek seçersiniz, dairelere yayarsınız. Yapan var böyle ama dediğim gibi ***** bunu anlarsa başınız ağrır :)

Saten nerdeyse herkesin bayı ödenecek sanki ***** müşterisi gibi 125 TL aylık fiyat alacak ***** ama bende bir sorun çıkmaz gibi düşünüyorum atakan hocam buna önlem almak için kablolar içten geçer kimse anlamaz taki apartman birisinin şikayet etmediği sürece :)

Ek Olarak:

Lider adlı üyeden alıntı

ben tek bir hattan evde 4 pc faydalanıyor :) yane normal bir internet cafeden farkı yok bizim evin :)

Buda güzel :) sizde bir sıkıntı çıkmaz saten aynı evde kullanabilirsiniz :) sorun yoksa iyi :)

Ek Olarak:

Aktifblogum adlı üyeden alıntı

bizde fiber internet var tüm apartman kullanıyoruz ama zaten 6 daire var 2 tanesi kullanmıyo sayılır hatta :D sorun olmaz bence :D

apartman olarak kullanıyorsunuz bir sorun çıkmıyorsa bizde yapsak bir sorun çıkmaz o zaman :)

Ek Olarak:

NovaCep adlı üyeden alıntı

Anlaşılırsa vay haline.

Bir şey olmaz hem konuşarak anlaşamazmıyızki hocam ***** ile?