SizinWeb bu arada kusura bakmayın atlamışım; domainlere gelen o gülünç tekliflerden ben de şikayetçiyim ve bu durum son birkaç aydır sürmekte.
Bunun sebebi bir çok yeni katilim sağlayan kişilerinde bu alana girmesi ve projelerin sadece isimde kalmasından kaynaklanıyor projem var deyip konu açılıyor w*rez tema skript allah ne verdiyse kullanılıyor zaten bu mantıkla giden herşeyi ucuza yok pardon belese getirme çabasında olan kişiler bir sure sonra siteleri satışa koyuyor proje cop oluyor ülkemiz tam anlamı ile boşa cop edilmiş projelerle dolu firmaların yaptığı indirimler de domain piyasasını zorluyor bu arada birşey daha mobil ödeme sistemi ile satış yapan domain firmaları var bu firmalarda site sahipleri aldıkları mobil ödemeleri bozdurmak yerine domainleri var olan değerden ucuza ediliyor birde bu şekilde zaman zaman bu firmadan su firmadan com net org adlarını daha düşük fiyata satanlar var onlarda mobil ödemelerini bu şekilde nakite çevirmiş oluyorlar buda ek bilgi olsun bugün sabah 7deb is başı yaptım aksam 9da paydos yaptım eve geldim 2 3 saat domain ve grafik isleri yaptım oğlumla ardından simdi gene ise geldim yarin öğleye kadar calisacam daha sonra eve gelicem aksama kadar ps de domain toplayacak arşivimde 13k civarı domain var bu ay yaptığım yatırım 1 2 k arası ben bukadar emek vererek domain isi ile uğraşıyorsam reg fiyatına domain vermem hediye ederim gene satmam kolay kolay ki hediyede etmisimdir forumda domain