-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Bakin hocam ben hepsini geçtim iste zaman zaman durgun olabilir ancak.yeni katilim sağlayan.yada bu alandaki ticarete yeni girenler konu düzeni ve bilgi açısından birseyleri öğrenmeden giriyor daha konu düzgün açılmamış konu sahibine uyari yapıyorum teklif veriyorum bana kalıyor sonra konu değişiyor yetmedi saygısızca konusuyor bazı kişiler daha yakin bir sure önce bir kişi bu yüzden uzaklaştırma cezası aldı bence bir kişi ticaret yapacaksa foruma forum düzenine ve forumdaki kişilere alışması için bir zaman dilimi olması lazim ozaman ticaret daha bilincli.konular daha düzgün alışverişler daha güzel olur teklif veriliyor 3 forumda satış yapıyorum teklif veren yok piyasada önceki kişiye sunuyorum verdiği fiyattan yok diyor domain elimde kalıyor ne yapacam simdi hep böle yapanlara şikayet konusu açsam bir de şikayet kategorisinde sabit konum olur bu islerin birde hu sıkıntılı yani var aslında bunu bir başlık altında toplayıp istişare ile bir yol bulmaya niyetlendim ama vazgeçtim sonra sebest piyasa su bu diyecekler baltalayacaklar diye genede hayırlısı sizinde dediginiz gibi
1 kişi bu mesajı beğendi.