SerkanALAZ adlı üyeden alıntı

Sabah sabah kâbus gibi çöktünüz he, allah allah yahu korkutmayin beni ki böyle bir şey olmaz. Olsa bile onca mahsun insanları mağdur birakmazlar. Devlet el atsa bile firma bilgilendirme yapar ve bir süre taşıma işlemleri için zaman tanınır ki bende isimtescile Ticket attim böyle bir şeyin olmadığı bu olay hakkında soruşturma açacaklarını söylediler.


nrkn adlı üyeden alıntı

Mümkün değil, isimtescil sahibi tutuklansa dahi hizmetleri devam eder, devlet el atar ama yinede hizmet kesintisi olmaz.


emreaydinlik adlı üyeden alıntı

Öyle bir şey olursa eğer isim tescili devlet yönetir site kapanması gibi bir durum söz konusu olmaz.


ntka adlı üyeden alıntı

Ne kadar panik yapmışsınız firma sahibi tutuklansa bile firmanın kapanması söz konusu olamaz firma faliyetlerine devlet yönetimi altında devam eder ne olur devlet yönetimi işin içinden cıkamaz hostlar kapanır sonra domain hizmeti durur en sonunda kapanır ama illaki yedeklerinizi alırsınız diye düşünmekteyim benim host ve domainler orda endişe etmeye gerek yok olmadı devleti devlete şikayet edersiniz dahada olmadı avrupa insan hakları mahkemesine gidersiniz :)


Inchredible adlı üyeden alıntı

sahipleri tutuklansa bile alan adları ve hostinglere birşey olmaz yani direk olarak kapanmaz.Bende isimtescile yeni transfer etmiştim :)


Arkadaşlar herkesi alıntılayamadım, ancak domain sahipleri masum olduğu için birşey olmaz diyen arkadaşlar üniversitelerde yer alan masum öğrencilerin şuan karşılaştığı zor durumu bilmiyorlar sanırım.

Her ihtimale karşı dikkatli olun ve siz önleminizi alın derim ben :)