Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Link yapılarını türkçeye çevirseniz daha uygun olur. Bu şekilde her hangi bir sıralama alabileceğinizi hiç sanmıyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Eğitim
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Yıllar önce Tasarım Canavarları diye bir siteyi ziyaret etmiştim. İşini seven, esprili bir tarzları vardı. Sitenize girince sizlerin de böyle olduğunuz izlenimi edindim. Üstüne, alanı ile ilgili yazın literatürüne hakim ve bu açıdan da kendilerini geliştirme çabası olan insanlar olduğunuzu düşündüm. Yani imaj olarak size olumlu katkı yapacak bir site olduğunu düşünüyorum. Teknik olarak ise değerlendirecek yetkinlikte olmadığım için bu konuda yorum yapmayacağım.
Yalnız buraya yazdığınız yorumda sıkıldığınızı belirtmeniz tezat olmuş. Belki bir açılım yapmanız gerekiyordur.
Ek: Siteniz yeni sanırım, hayırlı olsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam ben bir internet kullanıcısı olarak yorum yapayım.Yazı fontları çok büyük ve ayrıca yazı tipleri ilgi çekici güzel görünmüyor.Ne yaptık yazısını altında ki konular bir yığın olmuş durumda pek bir şey anlamadım yani en azından sayfayı 5 e bölüm aralarına margin verip yazı başlıklarını da alt veya üst bir yerde mouseyle gelmeden gösterebilirseniz başarılı olur inanıyorum.
Kusura bakmayın kullanıcı deneyimi açısından dedim bir kullanıcı olarak.Site kaliteli olur biraz zorlamak lazım.
Proje ve Kod Paylaşım Platformu
https://www.projevekod.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yatırımcı, Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
en alttaki referanslar kısmındaki logolarda çok fazla pixelleşme var. Ayrıca şu fontlarda yaptığınız tasarım çok hoş ince işlenmiş bir tasarım ama aşırı derecede göz yoruyor daha sade net olsa siz benden daha iyi bilirsiniz reklam panolarında yarısını logo ile kaplarlar logo logo olmaktan çıkıp ego'ya doğru ilerliyor ozaman.
Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir, yatırım tavsiyesi değildir.