thesnakesabo adlı üyeden alıntı
Şükrü Bey, ilginiz ve açıklamalı cevabınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum.Yurt dışı sunucuları için konuşursak; ülke olarak yurt dışı çıkışlarımızın hızı ne durumda? Etkisi hissedilir derecede yavaşlığa sebebiyet veriyor mu?
Fiziksel sunucu alırsam CPanel kullanmayı düşünmüyorum. Ücretsiz panellerden yararlanacağım, Vesta gibi. Şu anda kullanıyorum ve çok memnunum, taşıma konusunda da kolaylık olacaktır.
70/80 adet Wordpress tabanlı, düşük hitli siteyi barındırabilecek bir VDS'in özellikleri ne olmalıdır? İyi bir VDS demek için ne gerekir?
Merhaba
ben teşekkür ederim.
Hız bağlamında genel olarak sadece o tarafa bağlamak sağlıklı bir düşünce olmaz zira performansı TR ye göre daha iyi olabilecek sunucularda olabiliyor. Ancak genellemeye baktığımızda TR farkı her zaman için ortadadır.
Panel noktasında ise Vesta panel kullanmadığımız için yorum yapamayacağım. Ancak Cpanel ve litespeed ile 70 / 80 Adet sitenizi http://www.akwebhostingi.com/hosting/vps-vds-sunucu.html VDS-2 ya da VDS-3 Paketlerinde sorunsuz şekilde barındırabilirsiniz.