lostyazilim
tr.link

Allah belanı versin ösym...

35 Mesajlar 5.954 Okunma
lstbozum
tr.link

ByPowerfuL ByPowerfuL E-Commerce Manager Kullanıcı
  • Üyelik 22.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek E-Ticaret Uzmanı - A+++ SEO
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** Ö**
  • Mesajlar 1575
  • Beğeniler 533 / 460
  • Ticaret 18, (%100)

Atakan adlı üyeden alıntı

Maalesef.
Yapacak birşey yok. Hayatımızın sadece 2 saat 40 dakikalık bir sınava bağlı olması kadar saçma birşey de olamaz ama maalesef...

Tavsiyelerim; Mevlana'ya gidin ziyaret edin rahatlayın, Kule Site'ye gidin, imkânınız varsa en üst katta (42.kat) 360 derece dönerek (restoranın özelliği) restorantta yemek yiyin :D Ne bileyim Go-Kart'a gidin, Akyokuş'a gidin.. Sonra, yine imkânınız (aracınız vs.) varsa Akyokuş'taki GSM operatörlerinin direklerinin olduğu tepeye çıkın Konya'yı seyredin :D Konya'da sayısızca sayabileceğim şahaneler var daha.

Atakan Hocam siz bizden fazla Konyalı çıktınız :D , dediğiniz yerlere cebimiz doluyken gitmek lazım şuan o benim için olanaksız birşey :D

N11'de Ürünlerinizi İlk Sıraya Taşıyorum. Detaylar İçin P.m Atınız.
wmaraci
reklam

Atakan Atakan Emekli. Kullanıcı
  • Üyelik 20.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek -
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 6139
  • Beğeniler 2442 / 2410
  • Ticaret 12, (%100)

ByPowerfuL adlı üyeden alıntı

Atakan Hocam siz bizden fazla Konyalı çıktınız :D , dediğiniz yerlere cebimiz doluyken gitmek lazım şuan o benim için olanaksız birşey :D

Ayıpsın, baba memleketi :cool: :D Konya'ya tatilden tatile gelme fırsatı bulduğum ve orada fazlasıyla gezdiğim için, birçok yeri biliyorum artık :D

TuncaySahin TuncaySahin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** Ş**
  • Mesajlar 897
  • Beğeniler 172 / 134
  • Ticaret 0, (%0)
Bende gireceğim ve konuyu açan arkadaşın yaşadıklarını ders çalışan hemen hemen herkes yaşıyor.

Bizim eğitim sistemimiz o kadar kötü ki hep kuru bilgi verildi okulda adam akkılı bir sistem yapamadılar yapmadılar 30 seneki derslerle şimdiki dersler aynı bi türlü şu dersleri zevkli ve insanların işine yarayacak bilgi vermediler.

ÖSYM Sistemi hep yanlışlar üzerine kurdu 4 yanlış bir doğruyu götürdü.Yahu bırak 4 doğru yapana bide benden sana 1 doğru hediye yapmadı bunları yapmıyorlarda.

Şu öğrenci hata yapsada elesem mantığı ile ilerlediler.
Üniversiye girenlerde memnun olmadılar adam web tasarım hayal ediyor iş olağı sıkıntılı oldugu için başka bölümleri tercih etmek zorunda kalıyor (mesela ben)

Bu sistem oldukça siz kazansanızda aslında kaybetmiş oluyoruz.

Eskilerin dediği gibi Memur olacağına git Hıyar soy sat daha iyi.....

Sana göre aptalca,bana göre şaheser.

Atakan Atakan Emekli. Kullanıcı
  • Üyelik 20.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek -
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 6139
  • Beğeniler 2442 / 2410
  • Ticaret 12, (%100)
Şu YGS geçse, tatile girsek, yaz gelse falan az kaldı gençler, az kaldı sabredin :) :rolleyes:
GsliKahraman

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 08.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** Ş**
  • Mesajlar 897
  • Beğeniler 172 / 134
  • Ticaret 0, (%0)

Atakan adlı üyeden alıntı

Şu YGS geçse, tatile girsek, yaz gelse falan az kaldı gençler, az kaldı sabredin :) :rolleyes:

Yaz gelince işe giriyorum kış gelince derse giriyorum bende adam akkıllı hayat yok :)
Atakan GsliKahraman BerkantKONAC

kişi bu mesajı beğendi.

contentwriter contentwriter Kendi halimdeyim Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Kendi halimdeyim
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 4129
  • Beğeniler 1136 / 1842
  • Ticaret 21, (%100)
Daha şimdi kız arkadaşın biri sınav yüzünden kendini kötü hissettiğini, strese girdiğini ve çok gerildiğini anlattı.
Arkadaşla ben sağlık meslek lisesi okuyoruz bu sene ben de ygs sınavına gireceğim kısmet olursa. Yalnız bir sorun var biz 4 senedir doğru dürüst ne matematik ne fizik ne kimya ne geometri gördük.
Bu sene de babam dersaneye gitmemi istedi bende gerekli gördüğümden kabul ettim ve kayıt oldum ama dersler öylesine ağır gelmeye başladı ki.
Lise 3.sınıftan beri hastaneye adapte olmuş, sağlık derslerine ağırlık vermiş, maaş alan kısaca kendini hayata iyice hazırlamış birine gel dersaneye git orda hayatında görmediğin konuları görüp öğrenmeye çalış diyorlar. Yapamadım ağır geldi kafayı yiyecek oldum bende dersaneyi bıraktım.
Staj, dersane, okul ödevler bakım planları ağır geldi ne yapabilirim canımdan kıymetli mi? Canı cehenneme hepsinin.
Allah hepimize bu sistem içindeyken kolaylık versin...
ByPowerfuL Kahnweb

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 08.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** Ş**
  • Mesajlar 897
  • Beğeniler 172 / 134
  • Ticaret 0, (%0)
Stresten patlıcam şuan ben 65 net yapsam yetecek bana ( sözel )

:S

ByPowerfuL ByPowerfuL E-Commerce Manager Kullanıcı
  • Üyelik 22.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek E-Ticaret Uzmanı - A+++ SEO
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** Ö**
  • Mesajlar 1575
  • Beğeniler 533 / 460
  • Ticaret 18, (%100)
1 Nisan bize şaka gibi girecek ! :D

N11'de Ürünlerinizi İlk Sıraya Taşıyorum. Detaylar İçin P.m Atınız.

3579 3579 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 30.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 2434
  • Beğeniler 686 / 1151
  • Ticaret 1, (%100)
Geçen senede çalışmadım bu senede çalışmadım. Açıkçası stres yapmaya değecek bir şey yok. Ailem bile bana gülüyordu, herkeste stres var sendeki bu ne boş vermişlik diye. Sonuç olarak çalışmadığım halde çalışan binlerce insandan daha yüksek puan yaptım.

Stres yapmaya, moralini bozup vücut dengeni bozmaya hiç mi hiç gerek yok. Değmez.
Geleceğim kötü olur diye endişeleniyorsan endişelenme. Hangi kapının kapanıp hangisinin açılacağı belli olmaz.

Üniversitede okumak abarttıkları kadar iyi değil. Sadece kızları güzel. :D

Sözlerimi toplarsak, eğer o gün uyuşturucu hap kullanmış gibi hiçbir şeyi umursamadan sınava gidersen sınav kek gibi geliyor.

Ha bir de sallama ihtiyacı duyarsan şöyle bir şey söyleyeyim.
Duyduğuma göre 160 soruda 32 a şıkkı, 32b şıkkı, 32 c şıkkı, 32 d şıkkı ve 32 e şıkkı oluyormuş. Artık bu sana biraz kopya verir. :D

Aklına ilk gelen şıkkı değil, soruyu okuduğunda şıklara bakmadan kafandan işlem yap, o işleme en yakın şıkkı işaretle.

Bak bunlar nacizane tavsiyelerim ve tecrübelerimdir. Bunları yaparsan 350 puan garanti. :D
E artık sitelerime girip birer yorum bırakırsın. :D

(Sende ters etkide yapabilir :D Ama bende bu tekniklerle 350 yaptım hiç çalışmadan. :D)
3525

kişi bu mesajı beğendi.

SoWaLYe SoWaLYe MCPD Kullanıcı
  • Üyelik 01.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek MCPD
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 445
  • Beğeniler 111 / 54
  • Ticaret 2, (%100)
isodmin isousluer 3579

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al