AhmetCakmak34 adlı üyeden alıntı

SunSky Makale 2006 yılında yayınlanmış. Muhtemelen Türkiye'de şuan evrime inanan insan sayısı artmıştır yeni nesil ile. Beyin yıkamak artık o kadar kolay ki. Nasıl ağaç yaş iken eğiliyorsa, genç nesilide henüz daha gençken beyinlerini yıkıyorlar, tıpkı terör illetindeki kandırılan gençler gibi.


Kolay hocam hemde çok kolay;

Ortalık alkol, uyuşturucu madde, zina vb. günahlarla kaynıyor, örnek olarak X kişisini ele alalım, bu X kişisi 0 günah, ter temiz olsun. Ama yanında Y ve Z adlı 2 adet arkadaşı olsun. Y kişisi alkolik, Z kişisi bağımlı olsun. X kişisinin de ortamdan dolayı dini dayanıklılığı artmamış olsun(- ki Türkiye'de böyle, artık aileler dini evlatlarına anlatmıyorlar) X kişisi ne yapıyor, alkol içmek istiyor, hap içmek istiyor. Sonra ne oluyor, aklına günah olduğu geliyor. Sonra ne diyor, o günah bu günah, o zaman ben ateist olayım diyor. E haliyle, 1 kişi daha sapıtıyor malesef.

Bu durum avrupa ülkelerinde daha fazla, neden çünkü orada "aa bu günahmıydı" adımı hiç yok zaten, akıllarına bile gelmiyor.

Ancak yine Allah'ın dediği gibi: "... Allah, küfürlerinden dolayı onların (kalplerinin) üzerini mühürledi, böylece onların pek azı hariç îmân etmezler (edemezler)."

Her zaman çoğunluk haklı diye bir şey yok.