Ozcev dostum bak yeniliyorum " saçma sapan " konuşma yapıyorsun. Piyasayı takip etmiyorsun, sen hiç piyasadaki tasarımcıları gördün mü ? Ayrıca bu temada ortaya bir şart koyulmadı öneriler doğrultusunda ilerliyorum. Orantısız alanları forumda tartışarak nasıl düzeltebileceğimiz konusunda fikir alışverişi yapıyoruz, daha iyi işinde başarılı tasarımcı ve yorumcular ile. Ama senin gibiler gelip konunun orta yerine sanki kendine demişim gibi laflar atıyor. Tekrar söylüyorum gir tasarım bölümüne kime dediklerimi anlayacaksındır. Yaz Google'ye xx temaları falan diye, o zaman sadece kod yazmayı bilip göz zevki olmayan kodcuları görürsün. Geçen gün bir müşterim seo konusunda danıştı, headerdeki yazılar headerin üstünde kalmış, barlar zaten dünyadan bi haber, o tür kodculara söyledim. Ayrıca bu temayı o müşterime 700 TL'ye satmış. Anlatabiliyor muyum kardeşim, buraya gelip de zank diye yorum atma. İşin detayını öğren öyle yaz.

Ek olarak ; saçma sapan tasarım mı yapıyorsun da saçma sapan tasarım yapan tasarımcıları anlamadığım sözümü eleştiriyorsun ? Ayrıca bu sözümü de verdiğim örneği hedef alarak söyledim. İşini bilen tasarımcı 50 TL'ye tasarım yapıyorsa diğer adam 60-70 TL'ye yapıp satıyor, kalitesiz iş çıkarıyor ama daha çok kazanıyor.