1 senedir tanışıyoruz seninle kardeşim su an ne yapcak san yada ne denk gelecekse gelsin ilerisi için seni sıkmayacak bir kategori sec ve siteni yap bir sure sonra keske site yapsaydın içerik girseydim simdi kazanıyordum deme su anki maddi sıkıntıların sonraki sene yine olacak bu yüzden bir site ac ve bu alana da yatırım yapmaya çalış domain listemde olan yada kafanda olan bir alan adi varsa hediye edebilirim sana başka.birşey elimden gelmiyor kardeşim bi ara sana bir projede is vermeye çalıştım arkadaş hastalandığı için o projede yarim kaldı onada başlayamadık yoksa bu forumda inan en çok yardımcı olmak istediğim kişilerden biri sensin kafana yatan bir proje bul seni çok sıkmayacak yormayacak birşey birde şöyle birşey var insanlar bazen yaptıkları isleri sevmeyebilir ama rizkimiz bu islerden geldiği için bunu mecbur yapacağız 11 senedir aktif olarak int is yapıyorum radyo satışı yapıyorum sorun çıkıyor gece arıyorlar 1 2 de çok başımı arıttılar bıraktım site yapıyordum wordpress çıktı herkes tasarımcı oldu wordpress islerine zaman ayırsam ve kendimi geliştirsem zaman yok geçen sene paypal bozuyordum bu sene domain isi yapıyorum rızık pesinde koşturuyoruz isi sevsek te sevmesek te yapacaz ona buna muhtaç olmamak için sende makale yaz harçlığını çıkar gene arayış içerisinde ol hep sabırla devam et ve inş bu konular yazılar fikirler birgün senin islerin güzel olunca bunlarda güzel bir ani olarak kalsın aklımızda hatıra olarak bak saat kacta yorum yapıyorum dun sabah 7 den beri ayaktayım yatmadım öğlene kadar çalışacağım uyumam sonra eve gider ps başına geçerim bazı inanmayanlar var bu şekilde calistigima ama kimseye kendimi ispatlayacakta değilim.