Başka konu içeriğinde olduğundan görmeyen arkadaşlarda olacağından yeni başlık içerisine taşıdım. Takıldığınız birşey olursa buradan cevaplarım :) Toloka paraları için üzülmeyin (Clixsense için işlememektedir. Clixsense bağlanılan ülke dışındaki hesaplara aktarım yapmadığından bulgar paypala ödeme aktarmıyor)

Son olarak yıllık 2700 USD işlem kısıtı bulunmaktadır. Büyük oyuncular için çözüm arayışlarım devam etmekte...

Arkadaşlar denediğim yöntem çalışıyor. @malatyadetay @ahmetsyyr @ibrhmsny @nebu

Sistem şu şekilde;

Bulgaristan paypal olarak hesap açıyoruz. Nationality kısmına Turkey seçin. Benim Bulgaristan tel ve adresim bulunduğundan onları girdim ama ne arayan oldu ne sms nede başka bir doğrulama. Hesabı Türkiye'den https://www.paypal.com/bg/home sayfasından açtım. VPN ve türevleri herhangi birşey kullanmadım.

Anladığım kadarıyla Posta Kodu kontrolü yapılıyor sallama posta kodu yapmayın.

https://xn--posta-kodlar-d5b.cybo.com/bulgaristan/

Spoiler İçeriğini Göster


Haliyle bazı kişisel kısımları sildim bu görüntüde

Paypal BG için banka hesabı transferi kapalı... Only US bank oda bizde yok ben gariban türk :)

Banka hesabı ekleyemedim haliyle sadece kredi kartına çekim açık bende de Bulgar kredi kartı olmayınca TR Ziraat Bankası Visa Kredi kartı denedim. (Mastercard daha önce denedim kabul etmedi. konumuz değil ama Payza da Mastercard kabul etmiyor)


Az bir Toloka parası attım hesaba;

Sonrasında işlem bildiğiniz kredi kartına çekim işlemi USD olarak çek dedim. Ekrana TR dönüşmüş hali ve masraflar (3,80TL) yazdı devam dedim. Sonuç işlem başarılı Para aktarımı tamamlandı.

Çekim işlemi 5-7 iş günü içerisinde tamamlanıyor...

Ekran görüntüsü aşağıda....

Spoiler İçeriğini Göster

Herkese iyi forumlar...


Paypal sorununa çözüm bulundu! Paypal ile Visa bankamatik kartlarına ya da visa kredi kartlarına çekim yapabilirsiniz. Gelir Kapısı forumunda fraghera'dan alıntıdır. Uygulamanızı tavsiye ederim.