Merhaba Arkadaşlar;

Foruma yeni kayıt oldum uzun zamandır aklımda olan bir projemi başlattım ve bu sebeple burdayım sizlere kazanç garantili yabancı dil sektörel siteler açıyoruz ve sizin tek yapmanız gereken botlarla 10dk zaman harcayıp diğer sitelerden konu çekmek olucak botlara 500$ küsür harcama yaptık ve şimdi burdayız.

Bütün sistemlerimiz lisanslıdır ve wordpress alt yapısı kullanıyoruz.
30 Gün içinde adsense başvurup %99 alıyoruz.

Tek yapmanız gereken günlük 10-15 dk ayırıp bot ile 3-4 konu çekip yaplaşmak konu çekerken bot ile özgünleştirip dilini çevirdiğiniz için risk almıyorsunuz saten dedigimiz gibi kazanç garanti.

5 ay için kendi parasını karşılamayan sitelerin parası iade edilir ancak bundan önce kullanıcı hatası varmı diye araştırılır.

1 SİTE: 100TL
2 SİTE: 175TL
3 SİTE: 250TL

KAMPANYALI FIYATLARDIR.

DESTEK PAKETİ:200 TL (Sitelerinizle 3 ay boyunca ben ilgilenirim sizin tek yapmanız gereken adsense başvurup kazancınıza bakmanız olur)

Forumdan özel mesaj ile ulaşabilirsiniz.

Ödeme yöntemi sadece havaledir.
Maks. teslim süresi 3 gündür.

Önemli Uyarı:
SPAM'a sokulan hiçbir sitenin garantisini vermediğimizi bilmenizi isteriz.Çünkü o ihtimal sizin sitelerinizde ne kadar varsa bizim sitelerimizde de aynı oranda var.O yüzden spam olan sitelere yeni site kurmada yardımcı olabiliriz.Kendi sunucunuzu da kurabilirsiniz siteleri.

SpinnerChef Ultimate 3 üyeliğide hediyemizdir üyeligi 190$ civarı.

Web master tools ve google analyticse eklenen sitelere garanti vermemekteyiz.