Şu an için böyle bir kısıtlamamız yok, sitemiz yeni olduğu için bazı bölümler şu an aktif değil, önümüzdeki hafta sonuna kadar tüm bölümler kullanıma açılacaktır. Firma içi transfer için herhangi bir bildirim göndermenize gerek kalmayacak.
Malesef ki ödemelisiniz, registrar firmalar bu hizmeti ücretli olarak sunuyorlar, güncel fiyatı 0.69$ yaklaşık 2TL
natuka adlı üyeden alıntı
Yenileme ücretinizi usd bazına çevirmişsiniz,mobil yenilemeye de artı komisyon ekleyerek 10 küsür usd yapmışsınız.Bu kampanyanız çok güzel ama bu bahsettiklerim pek olmamış.
Bu gece bir çok alan adını mobil,den yenilemek için girdim panele,karşılaştıklarım karşısında vazgeçtim sadece bir alan adını yeniledim k.kartıyla 8.99 usd,ye oda mecburen.
Güzel bir konuya değinmişsiniz, hemen açıklayayım.
Her Dolar kuru değişikliğinde bir çok ürünün fiyatını değiştirmek hem büyük külfet, hem çok büyük zaman kaybı hem de müşterilerin ücretleriyle sürekli oynamak demek. Bu da karışıklığa ve yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebiliyor.
Sistemimizde Dolar sadece sabit fiyat olması açısından kullanılmakta, o an ki Dolar kuru üzerinden Türk Lirası olarak faturanız oluşturuluyor ve ödemeleriniz Türk Lirası olarak tahsil ediliyor.
Mobil ödeme bildiğiniz üzere ekstra bir ödeme yöntemi, mobil operatörler ve bunların yetkilendirdiği ödeme kuruluşları yüksek komisyon oranları ile çalışıyorlar. Eğer herhangi bir komisyon ödemek istemiyorsanız kredi kartı ya da banka havalesiyle ödemenizi gerçekleştirebiliyorsunuz. Kredi kartlarında da komisyon var fakat mobil kadar yüksek olmadığı için bizim tarafımızda tolere edilebiliyor.
Bilginiz var mı bilmiyorum fakat, mobil ödemelerde batık riski var, kullanıcı faturasını ödemezse biz de ödememizi alamıyoruz bu duruma da itiraz edemiyoruz.