Ordu ve Giresun'dan bu senenin fındıkları için özel siparişler oluşturabilirsiniz. Taze Fındık için harmandan paketlenecek olan satışlarımız başladı. Fındık iki kategoride ayrıldı. Ordu fındığı ( Çakıldak ) fındık olarak adlandırılan ve Giresin Fındığı ( Yağlı Fındık) iki bölümde satışlar gerçekleşecek.

Çakıldak Fındık: Ordu ilinde yaygın olarak yetiştirilen bu fındık çeşidi Batı Karadeniz bölgesinde Delisava adı ile tanınmakta ve geniş ölçüde üretimi yapılmaktadır. Diğer fındık çeşitlerimizden çok daha geç uyandığından iç meyve kabuk içerisini iyice doldurmuştur. Meyve etine yapışık, damarlı ve kalınca zarları bulunmaktadır.



ORDU FINDIĞI KİLOSU 20 TL



Yağlı Fındık ; Genellikle Giresun bölgesinde yetişmekte olan bu fındık içinde yağ oranının yüksek olması ile tatlı fındık olarak adlandırılır. Bol yağlı ve leziz fındık çeşitlerindendir.



GİRESUN FINDIĞI KİLOSU 30 TL




NOT
Karga Ücreti Alıcılara Aittir
PTT Kargo Fiyatları : http://www.ptt.gov.tr/sx/ptt/docs/fi...oUcretleri.pdf
Satışlarımızın fiyatları referans amaçlıdır. İlerleyen günlerde fiyat güncellemesi yapılacak. Fındıklar patostan çıkmış ve taze olarak hemen paketlenerek (kabuklu) kargoya verilecektir.

Ordu Kestane Balı Satışlarımızda Ayrıca Devam Etmektedir. İNCELEYİN
Kestane Balı Satışları için ilk kargolar gönderilmiştir.
Dışarıdan siparişler için sevcanaksen@gmail.com

Ödeme Yöntemleri
Ziraat Bankası, En Para