-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Merhaba arkadaşlar, bir kız kardeşimiz üniversiteyi kazandı ancak kayıt ücreti biraz tuzluymuş. İlk sene 14-15 milyar (hazırlık) diğer seneler ise 17-18 milyar gibi bir rakammış. Kayıt için peşin istiyorlarmış parayı. Ailenin maddi durumu iyi olmadığı için burs verebilecek bir vakıf veya her ne ise araştıyoruz. Bildiğiniz, burs verebilecek bir kurum vs. var mıdır acaba?
NOT: Böyle sisteme lanet olsun yahu. Bir de %50 burslu 17-18 milyar. İnsanları sömürmekten başka bir işleri yok.
ilkayy
ucrmyslnmsmdstgmdeanldm
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
N/A
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Hocam inşallah istediğiniz yardımı yapabilecek birisini bulunur kardeşiniz %50 burs kazanarak çok güzel bir başarıya imza atmış fakat böyle yerleri tercih ederken kalan %50 lik kısmında ne kadar tuttuğunu hesaplamak gerekirdi.
İnşallah istediğiniz miktarı sağlayacak bir hayırsever çıkar, aksi halde kız kardeşinizin bütün emekleri boşa gider, ayriyetten burslu kazandığı için not ortalamasına da dikkat etmek zorunda eğer düşürürse not ortalamasını bursu da bununla birlikte yanabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Ücretli üniversiteye burs vereceklerini pek sanmam ama umarım bulunur.
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
Ben zaten hali hazırda bir üniversitede okuyorum fakat YGS / LYS'ye girdim belki İstanbul'dan bir yer ayarlarım filan diye. İstanbul'da istediğim bölümü birkaç üniversitede %75 burslu olarak kazandım ve yazsam direk kafadan kesin girerdim.
Aynı şekilde senelik 15.000 TL'yi görünce (Ben tercihden önce okulu arayıp bilgi almıştım) öylesine sallamasyon tercihler yaptım. 5 senede o kadar parayı kenara koysam bana yeter zaten şeklinde düşündüm.
Umarım aradığınız yardımı bulursunuz keşke tercih konusunda biraz daha ince eleyip sık dokusaymışınız :(
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.