-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
39, (%97)
Günümüzde paranın sağlıktan bile önce gelmesi insanoğlunun ne kadar aç gözlü olduğunu kanıtlar nitelikte. Sevdiğim bir söz vardı "İnsan para kazanmak için önce sağlığını yitirir, Sonra sağlığını kazanmak için parasını yitirir.."
İnternette hayat hikayelerini okuduğum ve etrafımda bazı tanıdığım varlıklı insanlar açıkçası mutlu değiller. Paranın her kapıyı açtığını söylüyorlar, ancak bana kalırsa mutluluğun kapısını tam olarak açamıyor.
Milyon liraları bulunan insanların sağlık sorunları olduğu, yoğun stres altında bulundukları, ailelerinden ayrıldıkları, ellerinde bulundurdukları serveti kullanabilecek güçleri olmadığını görüyorum.
Bana kalırsa insan hayatında parayla ilgili bir felsefe edinmeli. Parayı bu kadar önemsemek yerine hayattan zevk almalı ve elindekiler ile mutlu olmalı. Bana kalırsa asıl mutluluğun anahtarı budur.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Ziraat Katılım I.T
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Nikola Teslanın bir sözü var " Paranın başkaları için taşıdığı anlam, benim için bir şey ifade etmiyor. " tam olarak öyle sağlık sonra sevgi gelir bende.
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Aslında başlığa katılıyorum ancak Napolyon bu parayı icat etmeseydi parasız ne olabilirdi ki? Birde olayın diğer yüzüne bakmak gerekiyor.
3 kişi bu mesajı beğendi.
Ahmet
▪ illâ edep, illâ edep!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Proje Yönetimi
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Parayla ilgili bir muhabbet veya konu görünce Kolpaçino da Şafak SEZER'in seslendirdiği o mükemmel söz gelir aklıma hep;
Para için dilenecek en güzel dilek; pis tarafını tutmamaktır.