kısaca başımdan geçen bir olayı anlatayım ***** ile ilgili

ilk başlarda 2mbit bağlantım vardı daha sonra ben bunu netlimitsiz 8mbps ye kadar olan tarifeye geçtim her şey güzeldi çünkü bağlantım 7mbps görüyordu ve daha fazlasını istedim ultranetlimitsiz 16mbps ye geçtim ilk başlarda her şey yolundaydı ama bağlantı devamlı kopup duruyordu neyse olabilir desteklememiş olabilir diye düşündüm aradım *****i böyle böyle dedim tamam dediler sonra kesilmeler düzeldi baktım bağlantı hızına 4mbps dedim herhalde çalışma yapıyorlar hala 1 ay geçti 4mbps geçmedi ben aradım bunları dedim bağlantı 4mbps durum ne hattınız bu hıza kadar destekliyor dedi önceki tarifem de 7mbps destekleyen hat şimdi 4mbps mi desteklemeye başladı dedim yok telefon hattınızı kontrol edin eski ise ara kabloları yenileyin filan iyi güzel yaptım hala aynı aradım bunları buna yapabileceğimiz bir şey yok dediler alt yapınızla alakalı başladım yüksek sesle konuşmaya fazlasın isteyelim dedik eski bağlantıdan da olduk sonra tamam ben teknik hattına sorununuzu iletiyorum dedi iyi iletin dedim kapadım aradan 3 gün geçti bağlantı hızı 13mbps ye çıktı nedense biranda alt yapım destekler oldu bağlantıyı durum bundan ibaret

tamam telefona çıkan kişilerin yapabileceği bir şey yok doğru ama ilgilenen de yok biraz yüksek sesle konuştuğunuzda kaliteli hizmet veriyorlar ben bunu öğrendim hatta bağlantınız 2 mbps falansa yüksek sesle konuşun 4mbps ye kadar çıkacaktır yaşadım biliyorum.