-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
çizim bu. bu çizimi maskot yapmak istiyorum bu haliyle olurmu ? (tabi daha sade ve güzel boyanmışı. ben çizimi soruyorum boyamayı değil) eğer olmazsa neler yapmam gerek
Kadınlar müthiştir, uzaktan bakınca.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Ziraat Katılım I.T
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Kulaklar orantılı olmalı onun dışında ağız kısmı çizilmeli ve sol göz öyle kalmamalı. Maskot için değilde perili çizgi dizilerde oynaması için çizilmiş :) ellerine sağlık.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
kardeş zaten biliyom ağız falan çizilcek de bu tarz çizimden maskot olmaz nasıl değiştireyim boyutlarını falan
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Çok fazla hatalı pixel'in var öncelikle onları düzeltmelisin. Büyük boy çalış sonra imajı küçült. Olsun bitsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
hatalı pixel derken anlamadım boyutu zaten 5000x5000 facebookdan aldıgım için küclmüş kaliteside düşmüş
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Boyama kitabında renklendirme yapan çocuklara "çizgileri taşırmadan boya" denir ya seninki de öyle olmuş.
Normalde olmaması gereken yerlerde boya var. Bu durum çizimi maskot boyutlarına düşürdüğünde çok fazla soruna sebep olur. Pixeller kalitesiz ve karmaşık görünür.
Ayrıca çizimini yaparken eğer maskota dönüştüreceksen küçük halini devamlı kontrol etmelisin. Senin çizimini küçülttüğümde periden çok yeşermiş ve kolları kemiklerden oluşmuş zombie'ye benziyor.
Arkaplanını transparan çalış. Beyaz üzerine yaparsan sonra kesemezsin. Her site beyaz zemine sahip olacak diye bir kural yok.
Gördüğüm kadarıyla çizim konusunda oldukça heveslisin ama sana tavsiyem uzman bir kişiden yardım alman. Aksi takdirde yerinde sayman çok olası.
Söylediklerimi çok sert olarak alma lütfen. En doğru haliyle aktarmaya çalıştım. Azmin devam ederse iyi bir yerlere gelebilirsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yatırımcı, Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
ana hat çizgilerini kalınlaştır çizimde bitince zaten maskot olacaktır kötü yorumlara çokta aldırış etmeden yolunda devam et
1 kişi bu mesajı beğendi.
Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir, yatırım tavsiyesi değildir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
HeadCMoon adlı üyeden alıntı
Boyama kitabında renklendirme yapan çocuklara "çizgileri taşırmadan boya" denir ya seninki de öyle olmuş.
Normalde olmaması gereken yerlerde boya var. Bu durum çizimi maskot boyutlarına düşürdüğünde çok fazla soruna sebep olur. Pixeller kalitesiz ve karmaşık görünür.
Ayrıca çizimini yaparken eğer maskota dönüştüreceksen küçük halini devamlı kontrol etmelisin. Senin çizimini küçülttüğümde periden çok yeşermiş ve kolları kemiklerden oluşmuş zombie'ye benziyor.
Arkaplanını transparan çalış. Beyaz üzerine yaparsan sonra kesemezsin. Her site beyaz zemine sahip olacak diye bir kural yok.
Gördüğüm kadarıyla çizim konusunda oldukça heveslisin ama sana tavsiyem uzman bir kişiden yardım alman. Aksi takdirde yerinde sayman çok olası.
Söylediklerimi çok sert olarak alma lütfen. En doğru haliyle aktarmaya çalıştım. Azmin devam ederse iyi bir yerlere gelebilirsin.
derdimi anlatamıyomki ben boyamayı sormuyom zaten boyamadım bunu hani renkler belli olsun diye karaladım tekrar yeni bi layer açıp normal boyuyorum aslında ben çizimi soruyorum size
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ellerine sağlık kardeşim, bu haliyle bile çok hoş görünüyor. Bırak maskotu falan git bir animasyon kanalına başvur cidden :D ( Sert eleştiri yapacak arkadaşlar, eleştirinizden önce kendi çizimlerinizi koyup eleştirirseniz bizde ilham alır ona göre devam ederiz ;) )