Onu sorular sorarak tanıyamazsın , onunla zaman geçirerek ancak tanırsın, mesela bir süre çıkın gezinin , adı sevgililik olmasın , kişiliğini ordan çözersin , nasıl bir kızdır , tutumlu mudur, terbiyeli midir,insanların ardından konuşur mu, yada ne bileyim mesela senin zor zamanlarında yanında olabilir mi, yada kültür farkı var mı varsa ne derece etkiler , bence bir süre arkadaş olun. Ben cezasını şuanda çekiyorum bir kızı tamamen tanımadan beraberliğe adım atmanın acısını , geçen cumartesi gecesi yorgunum hastayım birazda pc başında uyuya kalıyorum (laptop pc , yurtta kalıyorum yatagıma yatıp kullanıyorum) sonra arayıp uyandırıyor uyanıyorum , kendisinin uykusu yokmuş bende zaten hastayım yorgunum uyumak istiyorum ve bana saçma sapan tavırlar ediniyor 2gündür de konuşmuyoruz. Bu en basit saçma bir sebep , onca saçma sebep bol bende :) Birde mümkünse sana ve çevrene karşı anlayışlı olup olmadığını araştır buda çok önemli , yarın birgün her kızdan sakınır kıskanır seni ilk başlarda hoşuna gider ama olmadık insanlardan kıskanıp olmadık tavırlar alınca boğulur sıkılırsın.
Dediğim gibi bence önce biraz arkadaş takılın gezin tozun beraber birşeyler yapın ancak o şekilde çözersiniz birbirinizi.
Zaten arkadaş olunmadan seçilen kız ile , elle kontrol edilmeden direk görünüşle alınan karpuz aynı şeydir. 2sininde olgunlaşmamış saçma birşey çıkması muhtemeldir :)
ben yandım sen yanma kardeşim :))