-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Makine T.
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Arkadaşlar bizlerde nacizane fikirlerimiz oluyor siteler açıyor hosting alıyoruz ve aklıma şöyle bir şey geldi şahsen bende şuan 8 tane falan domain ve hosting var bunları maliyeti en ufaklardan olduğu için az gibi ama üstüste çok bazı sitelerde sınırsız hosting alanlı ve sınırsısz site barınma olanları gördüm 150-300 arası bir şey acaba alsam tek yere bağlasam nasıl olur hem ileriki projeler için bile iyi olur diyorum örneğin bir domain bile alsam bağlarım hostinge yakında/yapım aşamasındasını bile yaparım diye geliyor aklıma tavsiyelerinizi bekliyorum
mertcinar
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
ben şuan öyle yapıyorum hocam yıllık 360-400 tl arası bir şeye mal oluyor fakat hepsi bir hostingde domainlerimin
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Tek hosting çok domain her zaman iyidir. Fakat şunu göz önüne almak gerek. Hostingde sıkıntı çıktığı zaman tüm sitelerde sıkıntı olacak. Şahsen bende tek hosting var ve tüm domainlerim ona bağlı.
Demek istediğim çok çok büyük bir proje var ise tek domaini tek ve kaliteli bir hostingde barındırmanız. Eğer az ufak çaplı çok siteler için toplu barındırmanız daha yararlı ve bütçe bakımından daha karlı olacaktır.
60423
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
al bi reseller yada sunucu tüm domainleir o pakette birleştir bence en iyisi budur. Hepsi ayrı firmada olunca çok karışıyor. Bi sürü domainim vardı geçen sene hangisi hangi firmada bilmiyorum :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yatırımcı, Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Bende sınırsız bir pakete ihtiyaç duyuyorum hem aktif sitelerimin hitlerini karşılayacak hemde boşda duran domainlerin yıllık masrafını azaltacak link verebilirseniz sevinirim hosting konusunda pek bişey bilmiyorum paket olarak ne seçmeliyim
Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir, yatırım tavsiyesi değildir.