İyi günler diliyorum arkadaşlar.
Domain yaşı 4 ay olan, aktif olarak da 3 aydır satışta olan bir internet sitem var.
Adresini de vereyim dahaiyigiyin.com
Bu güne dek siteye iç seo için yapılabilecek her şeyi yaptım sanırım.
Son olarak 2 gün önce mobil uyumlu hale de getirdim.
Sitemde ki hitleri arttırmak istiyorum.Maalesef sitenin 2 aydır giriş ortalaması günlük 25-30 kadar.Girişlerin tamamına yakını organik.Şuan pek hatrı sayılır bir kitlesi olmasa da facebook ve instagram üzerinden de bir kitleye paylaşım yapıyoruz.Oradan da 3 4 giren oluyor.
Kendime param olduğunda 10-12bin arası bir insta sayfası ve facebook sayfası satın almayı düşünüyorum.Fikirlerimin tamamı buraya kadar.
Çünkü dış seo başkaları endeksli olduğu için ne yapmalıyım tam bilmiyorum.
Herkes "benim falanca pakedimi alın, siteniz uçsun" modunda ama bu bu işe yarar,bu budur falan bilgisi yok.Üstelik "Onu yaparsanız uzun vadede zararlı olurcular" da mevcut.
Zaten şu aralar çok fazla para harcayabilecek durumum da yok.
Adım adım tavsiye verebilecek olan var mı? (google reklam dışında, onu her şey tamam olduktan sonra yapmak istiyorum)
Önce şunu yapmalısın, sonra bunu, en son da şunu gibi.
Her türlü fikire açığım akıl akıldan üstündür ve ben bu konuda sıfır bilgili olduğumdan muhtemelen hepiniz benden üstünsünüz.
Şimdiden çok teşekkür ediyorum
Ek Olarak: Bu arada 90bin kadar takipçili bir tumblr adresim de mevcut.
Burada tumblr paylaşımlarının satıldığını gördüm.Ama hiç örnek metin yok.Tumblr adresi üzerinden nasıl backlin çalışması yapabilirim.Ona da bir metin örneği verirseniz çok çok sevinirim.