merhaba, alan adını transfer etmek istedim mailime bir eposta geldi ıcann hakkında ne yapmam gerekiyor?
Onaylamanız gerekiyor, bu konuyla ilgili destek bileti oluşturursanız çok daha hızlı yanıt alabilirsiniz, buradan müşteri bilgilerinizi bilmediğim için çok fazla yardımcı olamıyorum.
Alastyr *******unikasyon A.S
xxx.net pending validation
The registrant details for nasiltv.net have not been validated yet, if you are the registrant please check your e-mail for instructions on how to validate and activate your domain.
nasiltv.net onay bekliyor
xxx.net alan adı için kaydedici bilgileri henüz onaylanmadı, kaydedici sizseniz lütfen e-posta adresinize gönderilen aktivasyon linkine tıklayarak alan adınızı aktif edin.
Herhangibir link mailime gelmedi,ayrıca şu an sitenize mail ve şifremle giriş yapamıyorum hep üyelik sayfasına geri atıyor
xxx.net pending validation
The registrant details for nasiltv.net have not been validated yet, if you are the registrant please check your e-mail for instructions on how to validate and activate your domain.
nasiltv.net onay bekliyor
xxx.net alan adı için kaydedici bilgileri henüz onaylanmadı, kaydedici sizseniz lütfen e-posta adresinize gönderilen aktivasyon linkine tıklayarak alan adınızı aktif edin.
Herhangibir link mailime gelmedi,ayrıca şu an sitenize mail ve şifremle giriş yapamıyorum hep üyelik sayfasına geri atıyor
Üyelik bilgilerinizi onaylayabilmeniz icin maili tekrar gonderdim. Konuyla ilgili bir de destek bileti açarsanız arkadaşlar işleminizi takip etsinler.