akrepkral adlı üyeden alıntı

Niye gidip geldin mi oraya? Zaten senin gibi birinden bu üslup beklenirdi. Ama anladığın dilde de konuşuruz merak etme. Öldükten sonra hiç bir beklentim yok. Senin beklediğin gibi göğüsleri tomurcuklanmış huriler, bahçeler beklemiyorum. Şeytan olan senin zihniyetinde olan, bilimsel bir konu açıldığında dini hemen bir propaganda aracı haline getirip kullanan herkesdir. Ben paket beklemiyorum, dediğim gibi paketi bekleyen karşılık bekleyen sizlersiniz. Ben iyilik yapıyorsam insanlık için, siz iyilik yapmak zorunda kalıyorsanız cennet için(.)

gitmedim ama kesin gideceğim buna inanıyorum ahirete cennet mi olur cehennem mi bilmiyorum beklentin yok ama bir yere gideceksin ölümden önce inanmassan cehennemdesin yani inanlar cennete inanmayanlara bir şey olmayacak sanma cehennemde var biz kuluz aciziz ALLAH ın hiçbirşeye ihtiyacı yoktur konu bilimsel değil elektrik bluetooth wife gözle görmüyoruz ama kullanıyoruz çünkü biz aciziz aciz olanın beklentisi olur insan 2 gün tuvalete gitmediği zaman acizliğini anlıyor ben iyilik yaparım ALLAH için çünkü o herşeyi yaratandır hiçbirşeye de ihtiyacı yoktur insanlık için insanlar cehenneme sokulur kim dayanabilir ki sen dayanabilirmisin