-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım Müh.
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba arkadaşlar , Nişanlım bu sene üniversite sınavlarına girdi fakat ailevi durumlardan ve ilgilenmesi gereken ( keçi , koyun , tavuk ) gibi şeylerden pek yüksek bir puan alamadı. 3 Ay boyunca beraber çalışıp 6 bin tl para biriktirdik. İstanbulda bir özel üniversitede %50 olarak kazandı. Fakat ailesi okumasını istemediği için çok para yollayacaklarını sanmıyorum.Bende öğrenci olduğum için açıkcası pek yardımcı olamıyorum. Burs başvurucak yerler buldum fakat çoğu yer %50 burslu öğrencilere burs vermiyor. Acaba nasıl bir yol izlemem lazım. Ünlülere falan kız arkadaşımın durumunu anlatsam geri dönüş yapan olur mu acaba?
Kendisi çok çalışkan biridir. Aklına koyduğu şeyi mutlaka çabalar ve yapar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam, bence kız arkadaşını bu topun altına sokacağına al karşına düzgünce konuş. 6K biriktirmişsiniz 1 yıl hem çalışıp hem ders çalışsa 6K olur 30K + okuluda kendi imkanlarıyla kazanmış olur. Sonuç olarak ortada 30K paranız ve bedava bir devlet ünv. olur. Zira bir hata yapıp özele giderse15K okul parası + 10K da kıyafetti kantindi arkadaşlarla takılmaydı vs.vs. boşa uğraştırma derim kızı.
ByX
I Love Google
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
Y** C**
-
-
-
Ticaret
17, (%88)
Kardesim sen ne is yapiyosun kac yasindasin bana detayli pm at
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Myo ise özele hiç gitmesin daha iyi en kötü puanla bile myo ya gidebilir birde neden sadece İstanbul , İstanbul dışında hemen hemen her myo ya girebilir. İstanbul'daki ünlülerin hepsinin puanları yüksek hem
alpercetin.net Facebook Ve Diğer Sosyal Medya Botlarınız Yapılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Eğer burs bulamazsanız vakıfları araştırın mutlaka vakıflar burs verir. Önce iyice araştırıp bir 5-6 vakıf çıkarın kendinize sonra gidip vakıfa durumu anlatın, inşallah yardımcı olurlar.