-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
B** U**
-
-
-
Ticaret
122, (%99)
Merhaba aradaşlar hesabımda 75 lira üstü bir para birikti. IBAN alt ödeme limiti 75TL yazıyor, ödeme tarihi dündü. Ödemeler dün yapılacaktı fakat malesef ödeme yapılmadı. Ticket attım dönen olmadı.
Şu anda ödeme tarihi 22.08.2016 olarak gözüküyor. Yani 1 hafta ileri atıyorlar, ödeme yapmadıkları için.
Kendileriyle iletişime geçmek istedim, forumlar üzerinden mesaj attım fakat cevap veren yok. Sitelerinde iletişim bilgisi yok.
Konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
işsiz
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
4, (%50)
+100 Üyeli Twitter Bayilik Paneli Çok Ucuz Fiyatlar!
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Emin değilim ama kendi kurallarına uyup, uymadığınıza bakmak için her 75 TL'ye ulaşanı 1 hafta erteliyor olabilirler mi hocam? Tek sefere mahsus olarak mesela. Sonuçta bot kullananlar, kurallara uygun olmaya site linki kısaltanlar falan oluyordur ister istemez.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Şuan ohal ve benzeri durumlar olduğu için bunlarda yurtdışında hesaplarını bulundurdukları için yurt içine para sokmakta zorluk çıkıyor azcık anlayış gösterin sadece siz yoksunuz ve türkiye'nin şuan ekonomisi dışa çökük durumda !!
Bu konunun kitlenmesini istiyorum çünkü direk karalama kampanyasıdır ve hakarettir açtığınız başlık KULLANMAYIN ne demek ?
Loop Loop Loop . . .
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
işsiz
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
4, (%50)
emreaydinlik adlı üyeden alıntı
Şuan ohal ve benzeri durumlar olduğu için bunlarda yurtdışında hesaplarını bulundurdukları için yurt içine para sokmakta zorluk çıkıyor azcık anlayış gösterin sadece siz yoksunuz ve türkiye'nin şuan ekonomisi dışa çökük durumda !!
Bu konunun kitlenmesini istiyorum çünkü direk karalama kampanyasıdır ve hakarettir açtığınız başlık KULLANMAYIN ne demek ?
Sen OHAL durumunu çok yanlış anlamışsın, internetten, medyadan değil sokaktan araştır bu mevzuyu..
+100 Üyeli Twitter Bayilik Paneli Çok Ucuz Fiyatlar!