TRANSFER399” kupon kodu ile ilk .COM veya NET Domain Transferinizi 3,99$'a Gerçekleştirebilirsiniz.



[CENTER]Kupon Kodu: TRANSFER399





Domain Transferinde Dikkat Edilmesi Gerekenler [/CENTER]

1- Domain Transferi İçin Hazırlık Yapın

a- Transfer Kilidini Kaldırın
Domain transferini gerçekleştirebilmek için öncelikli olarak domain’in transfere karşı kilidi olup olmadığını kontrol etmeniz gerekmektedir. Domain’in kayıtlı bulunduğu firmaya ait kontrol paneli üzerinden, transfer etmek istediğiniz domain’in transfere karşı kilitli olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.

b- Domain Tescil ve Bitiş Tarihini Kontrol Edin
Son 60 gün içerisinde yeni kayıt ya da transfer yapılmış alan adları transfer edilemeyeceğini unutmayın.

c- E-Posta Bilgileriniz Güncelleyin
Domain transfer işlemi sırasında, işlem güvenliği açısından e-posta adresinize bir onay maili gelecektir. Bu onay mailindeki linke tıklayarak, domain transfer işlemini sağlıklı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Bu nedenle domain’in bulunduğu müşteri hesabına bağlı e-posta adresinizin güncel olup olmadığını kontrol edin.

d- Transfer Kodunuzu Alın
Domain transfer işleminin ilk adımı domain transfer kodunu almaktır. Transfer etmek istediğiniz domain için kayıtlı bulunduğu firmadaki yönetim paneli üzerinden transfer kodunu alarak transfer işlemini başlatabilirsiniz.


2- Domain Transferini Başlatın
Domain’inizin bulunduğu kayıt firmasından almış olduğunuz transfer kodunu, domain’inizi taşıyacağınız firmanın “Domain Transfer”i bölümüne girerek transfer işlemini başlatabilirsiniz.


3- Domain Transferini Onaylayın
Domain transferini başlattıktan sonra sistem tarafından, domain’in bulunduğu müşteri hesabınıza bağlı olan e-posta adresinize bir onay maili gönderilir. Bu onay mailinde bulunan linke tıklayarak domain taşıma gerçekleştirebilirsiniz.

Transfer tamamlandıktan sonra alan adınızın kayıt bilgilerini müşteri panelinizden güncelleyebilirsiniz.

Natro Hosting - Com, Net Domain Transfer Kampanyası