lostyazilim

Sinsi Düşman Panik Atak Hastalığı! Ve Nasıl kurtulduğum..

25 Mesajlar 3.884 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

GoMaster GoMaster Zaman daralıyor... Kullanıcı
  • Üyelik 29.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Marketing
  • Konum Diyarbakır
  • Ad Soyad K** Y**
  • Mesajlar 500
  • Beğeniler 172 / 93
  • Ticaret 5, (%100)
MuhammedAVCİ Hocam valla spor felan yok artık anlıyacağın hastalıkdan beri kapattık kendimizi sanal dünyaya.

wmaraci
reklam

tolgagnr tolgagnr WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Özel Sektör
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** G**
  • Mesajlar 15
  • Beğeniler 5 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Bu hastalık hakkında bende bişeyler yazmak istiyorum. 21 yaşına kadar hayat güle oyna geldi geçti askere gittim geldim sorun yok herşey normal askerden geldikten 4 ay kadar sonra otobüs seyahaetim de bir geldi nefes alamıyorum (halbuki alıyorsunuz) kalbim yerinden çıkarak gibi vücudun bir anda buz gibi ter atıyor etraf bulanıklaşıyor derken otobüsü durdurdum indim aşağıya nefes aldım kendıme geldım. aradan 2 gun gectı kendimi anlıyamaz oldum detaya girmeyeceğim. Ben 6 ay evden dışarı adımımı atamadım camdan bakamaz bir hale geldim uyku haram oldu hiç birşeyden zevk almıyorsunuz biri sizinle iletişim kurmaya çalıştıgında kabullenemiyorsunuz yavas yavas ilaç kullanmaya başladım dışarı çıkmalara başladım tek değilim ama yanımda sürekli ailem minibüs e bineriz 2 dk geçmeden kendimi minibüsten atarım aşağıya nefes alamadıgımı sanarım gecelerı fenalasırım acile gideriz sakinleştirici iğne yaparlar en son durum XANAX kullanmaya kadar geldi bilen arkadaşlar vardır ilacı ne kadar pis lanet bi ilac oldugunu bu ilacı aldığım zaman dünyaya hükümdar oluyorsun sürekli uyku düşünememe ve aşırı unutkanlık neyse arkadaslar hastalığı nasıl atlattım kısaca onuda belirtiyim bütün ilaçları 1 hafta da hayatımdan çıkarttım bi işe başladım evet yanlış duymadınız evin penceresinden bile dışarı bakamazken 7-8 ayın sonunda ilaçları bırakarak işe başladım yaklaşık 4 senedir de aynı yerde çalışmaktayım hastalığımdan eser kalmadı.

Bu yazı uzun gelip de okumak istemeyen arkadaşlara özet geçeyim ilaç boş iş bu hastalıkta kendinizi oyalayacak işlerle uğraşın sevdiğiniz işleri yapın bu hastalığın tek çözümü bişeylerle uğraşmak çalışmak.

Dip Not: Belki bazı arkadaşlar yürü git sen hafif geçirmişsin hastalığı ilaçsız geçmez işle uğraşmakla geçmez diyenler çıkacaktır umarım onlara tek söyleyeceğim Sen hiç kendini öldürmeyi düşündün mü bu hastalık yüzünden ?
GoMaster

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 29.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Marketing
  • Konum Diyarbakır
  • Ad Soyad K** Y**
  • Mesajlar 500
  • Beğeniler 172 / 93
  • Ticaret 5, (%100)
tolgagnr İlaçlara savaş açan tek ben değilmişim :) Ama lakin ben halen remeronu severek kullanıyorum makalede de belirttiğim gibi sizi olumsuz düşüncelere yönelten ve ters etki eden ilaçları kullanmayı bırakmanız. Şuan bende 2-3 gündür içmiyorum remeronu ilaç bitti diye bakyrm ilaçsız ne zaman uyku düzenimiz yerine gelecek. :) Ama cidden remeronu sevdiğim için kullanmak istiyorum ters etki, yan etki ilk hafta hariç olmuyor. XANAX'a gelince o ilacı bende duymuştum kötü olduğunu bilmiyorum ama
tolgagnr

kişi bu mesajı beğendi.

tolgagnr tolgagnr WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Özel Sektör
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** G**
  • Mesajlar 15
  • Beğeniler 5 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
GoMaster Hocam xanax kötü dememin nedeni yeşil reçete ile satılıyor bildiğin uyuşturucu bütün beyin fonksiyonların uyuşuyor sürekli uyutuyor etrafa saf saf bakıyorsun .

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 29.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Marketing
  • Konum Diyarbakır
  • Ad Soyad K** Y**
  • Mesajlar 500
  • Beğeniler 172 / 93
  • Ticaret 5, (%100)
tolgagnr hocam yasal uyuşturucu desek doğru olur :)
tolgagnr

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al