Ben konuyu din'e taş atmak için açmadım. Sadece dünyada kabul gören ve ülkemizde de yaygınlaşmasını istediğim bir konuyu paylaştım.
Evrimi kabul eden - en azından benim bildiğim- islamcılar: Caner Taslaman, Emre Dorman, Enis Doko, Sinan Canan, Mehmet Okuyan, Edip Yüksel. Eminim daha fazlası vardır çünkü müslüman bilim adamlarının bu yönde araştırmaları var. İsteyen araştırabilir, olmazsa ben daha müsait bir zamanda bizzat eklerim buraya.
Adem ile Havva meselesinin evrimle alakası yok, çünkü kuran'da yeterince bilgi yok. İnsanlık var olduktan sonra da yaratılmış olabilirler.
SunSky Adnan Oktar evrime en çok karşı çıkan ve dünyada sevilmeyen bir gericidir. Ara fosil yok diyerek evrimi reddeder, ara fosil olmasına rağmen. Kendisini takan da olmaması lazım, sonuçta yayını kerhaneye çeviriyor ama belli ki destekleniyor birileri tarafından.
Evrimi kabul eden - en azından benim bildiğim- islamcılar: Caner Taslaman, Emre Dorman, Enis Doko, Sinan Canan, Mehmet Okuyan, Edip Yüksel. Eminim daha fazlası vardır çünkü müslüman bilim adamlarının bu yönde araştırmaları var. İsteyen araştırabilir, olmazsa ben daha müsait bir zamanda bizzat eklerim buraya.
Adem ile Havva meselesinin evrimle alakası yok, çünkü kuran'da yeterince bilgi yok. İnsanlık var olduktan sonra da yaratılmış olabilirler.
SunSky Adnan Oktar evrime en çok karşı çıkan ve dünyada sevilmeyen bir gericidir. Ara fosil yok diyerek evrimi reddeder, ara fosil olmasına rağmen. Kendisini takan da olmaması lazım, sonuçta yayını kerhaneye çeviriyor ama belli ki destekleniyor birileri tarafından.
Konuyu din'e taş atmak için atmamış olsanız da sizi birçok dini konuda görüyorum ve direkt olarak din'i yada din'e hizmet edenleri karalıyorsunuz.
Saydığınız kişilerden 1 tanesini bile duymadım, bir tek edip yükseli duydum onun da müslüman olduğundan şüpheliyim değişik değişik konuşan birisi kendisi.
İnsanlık Hz. Adem ile başlamıştır, yeterli bilgi yok diye bir şey yok, ilk yaratılan odur, ondan önce otdur, hayvandır belki yaratılmış olabilir, onu bilemem, o konuda yeterli kültürüm yok fakat insan açısından ilk insan Hz.Adem'dir, önce insan vardı, yok oldu sonra Hz. Adem oldu diye bir görüşü eskiden de duymuştum bu tamemen asılsızdır.
Adnan Oktar'ı da izlemediğim için bilmiyorum, dünyada karşı çıkılmasına şaşmamalı, eğer o adamın sözlerine göre Müslümanları yargılıyorsanız vay halinize.