SunSky adlı üyeden alıntı

Konuyu din'e taş atmak için atmamış olsanız da sizi birçok dini konuda görüyorum ve direkt olarak din'i yada din'e hizmet edenleri karalıyorsunuz.

Saydığınız kişilerden 1 tanesini bile duymadım, bir tek edip yükseli duydum onun da müslüman olduğundan şüpheliyim değişik değişik konuşan birisi kendisi.

İnsanlık Hz. Adem ile başlamıştır, yeterli bilgi yok diye bir şey yok, ilk yaratılan odur, ondan önce otdur, hayvandır belki yaratılmış olabilir, onu bilemem, o konuda yeterli kültürüm yok fakat insan açısından ilk insan Hz.Adem'dir, önce insan vardı, yok oldu sonra Hz. Adem oldu diye bir görüşü eskiden de duymuştum bu tamemen asılsızdır.

Adnan Oktar'ı da izlemediğim için bilmiyorum, dünyada karşı çıkılmasına şaşmamalı, eğer o adamın sözlerine göre Müslümanları yargılıyorsanız vay halinize.


Bu adamlar akademik çalışmalar yapıyorlar. Emre Dorman şu anda tv8 de program bile yapıyor. Hatta gecenlerde Caner Taslaman'ı konuk etti.

Bu arada arkadaşın biri bana lalegül tv frekansı vermiş. Bende kendisine Richard Dawkins Akıl ve Bilim vakfının linkini atıyorum: https://www.facebook.com/RichardDawkinsFoundation