LikeSend adlı üyeden alıntı

Bu olay için itirafa gerek yok, ABD kesin olarak işin içinde Cia işin içinde, fakat bu paylaşılan haberin dayandırıldığı kaynak (Rebecca Morin) bizzat haberi yalanladı bilginiz olsun. Yani Trump böyle bir şey söylememiş, orad adı geçen gazeteci de böyle bir haber yapmamış.

Kısacası BU HABER YALAN. Bu gerizekalı sözde haber siteleri 2 dakika aratıp direk Rebecca Morin'e sorma imkanları varken, cehaletlerinden onu yapmaktan bile aciz şekilde boktan fake photoshop haberi alıp gerçek gibi yayınlamışlar.


Hatta buyrun, bahsi geçen gazete çalışanı kadının hesabı ve ilk ağızdan yalanlıyor, ayrıca böyle bir şey yaşanmış olsa 11 milyon takipçili Trump hesabından kimsenin görmeyeceğini mi sanıyorsunuz ? :)

Buyrun kadın ve yalanladığı açıklaması : https://twitter.com/RebeccaMorin_/status/766403006606761985

Yalan doğru bilmiyorum. Ama bi konuda haklısın, nasıl Türkiye de bir takım geri zekalı medya gezi olaylarında olsun 17/25 aralık öncesi ve sonrasında gerek Erdoğan ve ak parti ile ilgili çıkan her habere gerek hükümet aleyhtarlığı olabilecek her habere sazan gibi atlıyorsa. Bunlarda aynı sazanlığı yapmış olabilirler. Medya da genel olarak araştırmadan yayınlama eğilimi var yani.