domaino adlı üyeden alıntı

Her şey çok güzel tanıtım site vs. ancak logo çok önemli ve sizin logonuz değiştirilmeli. En önemli konu ise ben şahsen wwforum.com zannettim ancak siz blog sitesine forum sitesi açmışsınız. İsmini de wwforum yapmışsınız. I ıh. O iş olmaz. Blogkurdu forum diye açsanız daha iyiydi direk webmaster forumu açacaksanız alakasız bir bloga yan forum olarak açmanız yanlış bir hareket ve tutmaz.

Bunlar benim görüşlerim dikkate alır/almazsınız o sizin tercihinize kalmış. İyi forumlar :)

Elbette ki dikkate alacağım ne demek :) /forum şeklinde olması konusunda tabiki haklısınız. WWForum.com üzerine açmak istedim fakat maalesef dolu. Ben de iki projemi birleştirmek istedim böyle olunca. Blog Kurdu Wordpress ve webmaster içerikleri paylaşan bir blog. Yani forumla çelişen bir durum yok aslında. Amacım zaten tam da bu içerikleri okuyan insanlar hemen yan taraftaki bir toplulukta bu konular hakkında bilgi alışverişi yapabilsin.

Logo konusunda iddialı değilim, üzerinde çalışmadığım kesin zaten ama şimdilik bu şekilde, ilerde hem genel tasarım hem de logo gibi detaylarda elbette değişiklikler olacaktır :)

Çok teşekkür ederim güzel yorum için. Kaydolmanızı ve bir konu başlatarak Bronz üyelik hediyesine sahip olmanızı bekliyorum :)