sedat5453 adlı üyeden alıntı

Yalan doğru bilmiyorum. Ama bi konuda haklısın, nasıl Türkiye de bir takım geri zekalı medya gezi olaylarında olsun 17/25 aralık öncesi ve sonrasında gerek Erdoğan ve ak parti ile ilgili çıkan her habere gerek hükümet aleyhtarlığı olabilecek her habere sazan gibi atlıyorsa. Bunlarda aynı sazanlığı yapmış olabilirler. Medya da genel olarak araştırmadan yayınlama eğilimi var yani.


Tartışmasız her gazete kanal vs. bunu yapıyor orada hemfikiriz, tek sorun bu yalaka tayfasının ayarsız uçuk derecede işler yapması. Ya ciddi zeka sıkıntıları var ya da halka farklı gözle baktıklarından böylesine pervasızca işler yapıyorlar, bence 2. şık.

Bu tür olaylarda yalan haberler doğrulara da zarar veriyor, yani düşünün başımıza bir iş gelmiş, darbe girişimi olmuş, örgütün lideri Cia korumasında, bu işin arkasında ABD var demek için kahin olmaya yahut delil aramaya gerek bile yokken tutup böyle yalan haberlerle bütün konuyu sulandırıyorlar, insanları şüpheye düşürüyorlar, fetöcü tayfa da batıya Erdoğan taraftarı gazete vs. diye servis ediyor, onlar da yahu eğer darbeyi bunlar yaptıysa neden bu iktidara yakın gazeteler yalan haber yapıyor diye tereddütte kalıyor. 1 aydır zaten devlet topyekün bunun ispatıyla uğraşırken, batıya derdini anlatmaya çalışırken bir haberle hepsi çöpe atılmış oluyor.