Avangard olarak yaygın kullanıma sahip olan Avangart ve Avangarde şeklinde de kullanılan avangard mobilya yenilikçi ve öncü aynı zamanda klasik anlamına geliyor. Fransız kökenli bir kelime olan Avangard sonuna mobilya kelimesi eklenerek oluştuğunda klasik mobilya anlamına geliyor.

Avangard Mobilya veya Klasik Mobilya, her zevke ve temaya uygun şekilde tasarlanarak modern bir mobilya ortaya çıkarmaktadır. Fransızlardan çıkan avangart mobilya akımı kısa sürede tüm mobilya trendleri arasında yer alarak klasiklermiş bir konuma ulaşmıştır. Bugün avangard mobilya takımı almak isteyen kişiler için yenilikçi ve modern çizgilere sahip son derece şık ve gösterişli takımlar sunulmaktadır.

Avangard kelimesinin öncü ve yeni anlamını tamamen karşılayan bu akım, kendine has oluşturduğu tarzıyla klasikleşmiştir. Avangard mobilya takımı; gold, beyaz ve gümüş renklerinin kullanıldığı fakat her renge özel tasarımın hayat bulduğu bir akım olarak kişiler için sade ve şık mobilya takımları sunmaktadır.

Mobilyalar özel olarak oyma yöntemiyle şekillendirilerek geleneksel ve modern çizgileri bir araya getirmekte ve ortaya modern bir sentez çıkarmaktadır.

Bugün Avangard Mobilyalar sadece salon takımları için değil her oda mobilyası için üretilmektedir. Özellikle avangard salon takımı ve avangard yatak odası takımları büyük ilgi görüyor kişiye özel tasarımlar yapılmasını sağlıyor. Avangard takımlar hazırlanırken kadife ve dijital baskılı kumaşlara kadar birçok kumaş seçeneği kullanılmaktadır. Kumaşlar sade renk olduğu gibi Osmanlı dönemine veya başka tarihi bir döneme ait özel desenler ve motiflerle süslenmektedir.

Avangard mobilyalar kullanılan kaliteli materyaller sayesinde çok uzun yıllar ihtişamını ve güzelliğini koruyabilmektedir. Avangard mobilya takımlarında ilk dikkat çeken şey kullanılan renklerdir. Avangard dendi mi akla gelen ilk renk şüphesiz altın olmaktadır. Altın rengini en zarif şekilde kullanan Avangard mobilya üreticileri, kullandıkları kumaş ve aksesuarlarla altın rengini sade ve şık bir hale getirmektedir. Genellikle Osmanlı dönemine ait desenler kullanılan mobilyalarda, aşırılıktan kaçılarak sade bir ihtişam yakalamak hedeflenir.

Son dönemlerde altın rengine ek olarak beyaz lake boya kullanılmaya başlanarak Avangard Mobilya ve Modern Mobilya takımlarına yeni bir soluk getirildi. Beyaz, ekru, pudra ve altın son dönemlerin Avangard renkleri arasında gösteriliyor.

Develi Mobilya olarak Avangard Mobilyalar hakkında değerli müşterilerimizi bilgilendirme amaçlı bu yazımızla umarız mobilya tercihlerinde bir ışık verebilmişizdir.

Sağlık, mutluluk, konfor ve kalite evlerinizde olsun.
İşlerinizde başarılar diliyoruz.