[FONT=Verdana]Merhaba değerli WMaracı üyeleri. Birçok olumlu geri dönüş, teşekkür ve satışın tekrardan aktif olması için aldığım mesajlar neticesinde film sitelerinden para kazanma konulu kitabımı yeniden satışa çıkarmış bulunuyorum.Birçok arkadaş ile sıfırdan site kurup para kazanmaya başladık, mevcut sitelerin hitini arttırarak gelirleri katladık. Referans verdiğim reklamcılar ile çalışarak minimum hit ile maksimum kazançlar elde ettik. Hiçbir destek talebini geri çevirmedim, elimden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalıştım.[/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=3]Uzun yıllar boyunca film sektöründe yer almış, sektörden ciddi miktarlarda gelir elde etmiş ve halen de gelir etmeye devam eden birisi olarak tüm bildiklerimi kitap haline getirdim ve sizlerin hizmetine sunuyorum. Kitabı okuduğunuz takdirde film sektörü ile ilgili bilmediğiniz en ince ayrıntı bile kalmayacak. [COLOR=#e74c3c]Film sitesi açmak isteyenler, sitesi olup da hitlendirmek isteyenler, mevcut hitini daha da arttırmak isteyenler mutlaka bu kitabı okumalı.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[COLOR=#e74c3c][/COLOR]
[FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=#e74c3c][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[COLOR=#e74c3c][/COLOR]
[COLOR=#e74c3c][FONT=Verdana][SIZE=3]E-book’un İçeriğinde Neler Var???[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][FONT=Verdana]Domain, hosting ve tema seçiminden filmlerin nasıl eklenmesi gerektiğine, hit getirecek filmlerin nasıl bulunacağından eklediğiniz filmleri arama motorlarında nasıl üst sıralara çıkartacağınıza, rakip analizlerinden kusursuz site içi optimizasyon bilgilerine, en çok kazandıran reklam firmalarından telif hakkı problemlerine, gerekli olan eklentilerden bu eklentilerin ayarlamalarına, çok özel SEO taktiklerinden burada söyleyemeyeceğim daha bir çok özel bilgiye, sektör hakkında bilmeniz gereken her şey A’dan Z’ye en ince ayrıntısına kadar yer almaktadır. Tam 42 Sayfa, 10.000+ kelime.[/FONT][/SIZE]
[COLOR=#e74c3c][SIZE=3][FONT=Verdana]Kitabı Okuduğumuz Takdirde Elde Edeceğimiz Bilgiler Neler???[/FONT][/SIZE][/COLOR]
- [SIZE=2][FONT=Verdana]Film sektörü hakkındaki tüm bilgileri A’dan Z’ye, en ince ayrıntısına kadar öğrenmiş olacaksınız. Bu sayede tüm adımlarınızı sağlam atacaksınız.[/FONT] [/SIZE]
- [SIZE=2][FONT=Verdana]Sitenize çalışma yaptırmak için para harcamayacak, tüm çalışmaları kendiniz yapacaksınız.[/FONT] [/SIZE]
- [SIZE=2][FONT=Verdana]Çoğu kişinin doğru olarak bildiği ama aslında yanlış olan, sitelerinize zarar veren bir çok bilgiyi öğrenmiş olacaksınız.[/FONT] [/SIZE]
- [SIZE=2][FONT=Verdana]Filmlerin, kategorilerin, etiketlerin en doğru ve en etkili şekilde nasıl ekleneceği hakkında bilgiler elde edeceksiniz.[/FONT] [/SIZE]
- [SIZE=2][FONT=Verdana]Yaptığınız çalışmalardan %100 fayda almak için tüm site içi optimizasyon bilgilerine sahip olacaksınız.[/FONT] [/SIZE]
- [SIZE=2][FONT=Verdana]Film sitelerine nasıl SEO yapılır, nasıl backlink kazanılır gibi konularda profesyonel bilgiler elde edeceksiniz.[/FONT] [/SIZE]
- [SIZE=2][FONT=Verdana]Rakiplerinizi en doğru şekilde analiz etmeyi öğrenecek bu analizler sayesinde onlardan daima 1 adım önde olacaksınız. [/FONT] [/SIZE]
- [SIZE=2][FONT=Verdana]Daha bir çok sektörde işinize yarayacak çok özel SEO taktikleri elde edeceksiniz. [/FONT] [/SIZE]
- [SIZE=2][FONT=Verdana]Faydası olmayacak çalışmaları öğrenerek onlara boşuna para harcamayacaksınız.[/FONT] [/SIZE]
- [SIZE=2][FONT=Verdana]En düşük maliyetle en yüksek verimi alabileceğiniz SEO çalışmaları hakkında bilgi sahibi olacaksınız.[/FONT] [/SIZE]
- [SIZE=2][FONT=Verdana]Minimum hit ile maximum gelir elde etmek için reklam yerleşimi, en çok kazandıran reklam firmaları gibi bilgilere sahip olacaksınız.[/FONT] [/SIZE]
- [SIZE=2][FONT=Verdana]Sıfır yatırım ile sektörden nasıl para kazanıldığını öğreneceksiniz.[/FONT] [/SIZE]
- [SIZE=2][FONT=Verdana]Artık harcadığınız 1 kuruşunuz bile boşa gitmeyecek.[/FONT][/SIZE]
[COLOR=#e74c3c][SIZE=3][FONT=Verdana]Film Sektöründen Para Kazanabilmek İçin Ne Kadarlık Yatırım Gerekir???[/FONT][/SIZE][/COLOR]
[SIZE=2][FONT=Verdana]Başlangıç için sadece hosting, domain ve tema masraflarınız olacaktır. Bunlar harici yatırım gücünüz olmasa bile ücretsiz olarak elde edeceğiniz site dışı seo çalışmaları ile hit elde edebilmeniz mümkün. Nasıl yatırım yapmanız gerektiği konusunda tam bilgi sahibi olduğunuzda yatırımlarınız asla boşa gitmez, düşük maliyetlerle oldukça etkili sonuçlar alabilirsiniz.[/FONT][/SIZE]
[FONT=Verdana][SIZE=2][/SIZE][/FONT]
[COLOR=#e74c3c][SIZE=3][FONT=Verdana]Destek Sunuyor Musunuz???[/FONT][/SIZE][/COLOR]
[SIZE=2][FONT=Verdana]E-Book'u satın aldığınız takdirde benimle iletişiminiz kesilmeyecek. Sürekli iletişim halinde olarak sitelerinizi düzenli aralıklarla kontrol edeceğiz. Akınıza takılan her konuda iletişime geçebilirsiniz, her sorunuzla ilgileniyorum. Aylık yüksek miktarlarda ücret ödeyip satın alacağınız danışmanlık hizmetini sizlere ücretsiz sunuyorum. Günlük 7-8 saat bilgisayar başındayım, ayrıca sürekli mobilden bağlanıyorum. Hiçbir iletişim sorunu söz konusu olamaz.[/FONT][/SIZE]
[COLOR=#e74c3c][SIZE=3][FONT=Verdana]Sizinle Nasıl İletişime Geçebiliriz???[/FONT][/SIZE][/COLOR]
[SIZE=2][FONT=Verdana]Özel mesaj yolu ile ve live:***foxtr [COLOR=#3498db]Skype[/COLOR] adresi aracılığı ile benimle iletişim kurabilirsiniz. Forum dışı arkadaşlar ***foxtr@gmail.com adresine mail atabilirler.[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Verdana][/FONT][/SIZE]
[COLOR=#27ae60][SIZE=3][FONT=Verdana]Piyasa değer 100 TL olan Özel Cache Yazılımı Hediye!!! - Wordpress Siteleriniz İçin Piyasadaki En İyi Cache Sistemi[/FONT][/SIZE][/COLOR]
[SIZE=2][FONT=Verdana]Wordpress için CPU, geç açılma gibi sorunları ortadan kaldıran ve tüm sitelerinizde kullanabileceğiniz özel cache yazılımını hediye ediyorum. En az %300 hız artışı ve CPU kullanımında ciddi oranda azalma olacaktır. Bu eklenti sayesinde 100k hitli siteyi reseller hosting paketinde barındırdığım olmuştu. Cache sistemi özel bir yazılımdır, Wordpress eklentisi değildir. Wordpress ve temanızın orijinal dosyalarında, veri tabanınızda değişiklik yapmaz. Mevcut dosyalarınızda, resimlerinizde asla değişiklik söz konusu olmaz. İddia ediyorum siteleriniz jet hızında açılacak.[/FONT][/SIZE]
[COLOR=#27ae60][SIZE=3][FONT=Verdana]‘’Site Dışı SEO Rehberi’’ isimli E-book Hediye!!![/FONT][/SIZE][/COLOR]
[SIZE=2][FONT=Verdana]Site dışı SEO çalışmaları hakkında 3.000 kelimelik ayrıntılı bir e-book. Kitapta en güncel algoritmalara göre tüm site dışı SEO çalışmaları hakkında detaylı bilgi verilmektedir. Sitelerinize çalışma yapmadan önce tüm çalışmalar hakkında bilgi sahibi olarak yatırımlarınızın verimli bir şekilde değerlendirilmesini sağlayabilirsiniz. Kitabın içeriğinde zararlı-faydası olmayan çalışmalar, en çok fayda sağlayan çalışmalar, en çok yapılan yanlışlar gibi daha bir çok konuda ayrıntılı bilgi verilmektedir. Sektörünüze göre nasıl ve nerelerden backlink alacağınız, kelimelerinizde yükselmeniz için nasıl hareket edeceğiniz, neler yapmanız gerektiği detaylıca anlatılmıştır.[/FONT][/SIZE]
[FONT=Verdana][SIZE=3]Tüm bunlara sadece ve sadece [/SIZE][COLOR=#e74c3c][SIZE=5]29 TL[/SIZE][/COLOR][SIZE=3] ödeyerek sahip olabilirsiniz.[COLOR=#e74c3c](E-book'un ilk 7 sayfası tanıtım niteliğinde ve ücretsizdir, incelemek isterseniz konu altından PM isteyebilirsiniz)[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[COLOR=#e74c3c][SIZE=2][FONT=Verdana]En Güncel Referans[/FONT][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=#e74c3c][SIZE=2][FONT=Verdana][/FONT][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=#e74c3c]Tarafıma Ulaşan Bir Mail[/COLOR]
[COLOR=#e74c3c][/COLOR]
[COLOR=#e74c3c][/COLOR]
[COLOR=#e74c3c]Sıfırdan Açılan Bir Sitenin 10 Günlük Hiti[/COLOR]
[COLOR=#e74c3c][/COLOR]
[COLOR=#e74c3c]Kitabı Alan Bazı Üyelerin Yorumları[/COLOR]
ilk 7 sayfasını bile okuduğunuzda heves getirip ben bu işi her türlü yaparım ki dedirten güzel bi kitap olmuş. Film sektörü hakkında tüm bilgileri içeren güncel ve ileriye dönük aklınızda tek soru işareti bırakmadan rehber niteliğinde hızlıca çıkış yapmanızı sağlayabilecek bilgiler yer alıyor. Maliyeti düşürüp hiti arttırıcı akıcı anlatımıyla okurken sıkılmayıp kitabı bitirince hemen domain adı düşünüp satın alarak bu işe girmenizi veya sektörden biri iseniz yeni taktikten öğrenmenizi sağlayacak 42 sayfalık piyasada bu konuda en geniş anlatımlı kitap olmuş. Öte yandan psikolojik olarak içinizde pozitif enerji yaratıp bu işi yapabileceğinize inandırarak ilerliyor. Yanında verdiği eklenti ise piyasadakilere göre gerçek anlamda iyi. Paranızın boşuna gitmeyeceğine inanın :) Kendisine tekrar teşekkür ederim. Destek açısındanda skype tan yardımcı oluyor.
Arkadaştan seti aldım. Herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlattı. Gerçekten verdiği e book da a'dan z'ye herşey mevcut. Tek yapmak sabredip dediklerini uygulamak. Bazı şeyleri biliyordum ancak bilmediğim ve faydalı bir sürü yeni şey de öğrendim. Almanızı kesinlikle tavsiye ederim. Yeni bir site ile başlıyoruz. Sonuçları konu altından bildireceğim.
Mehmet arkadaşımızdan dün gece e-kitabı satın alarak sürükleyici bir roman gibi okumaya başladım. :) Şöyle özetleyebilirim;
Şunu da söylemeden edemeyeceğim. Ben genelde profesyonelliğe önem veririm. Kitaptaki imla kullanımı gerçekten dikkatimi çekti. Çok dikkatli bir insan olduğum için, ufak tefek imla hataları yok diyemem. Ama piyasada e-book yazdım diye gezinen onlarca insanın cümle bile kuramadığını düşünürsek, yayınevinden çıkmış bir kitap gibi adeta desem abartmış olmam.
Son olarak Mehmet arkadaşımızdan bu kitabı satın aldığınızda aslında 49 TL değil 39 TL veriyorsunuz. Çünkü diğer konuda da yazdığı farklı bir site dışı SEO rehberi e-kitabını da bu e-kitabı satın alanlara hediye ediyor.
Kendisine böyle mükemmel bir eser ortaya çıkardığı için ve ayrıca bana güvenip ödemeyi sonra kabul ettiği için teşekkür ederim. Gönlüm rahat bir şekilde az önce banka hesabına ödemesini gönderdim ve bu yorumu yazmayı kendisine bir borç biliyorum.
Tüm bunlara ek olarak; film sitesi açtığımızda yine deneyimleriyle destek veriyor. Adeta bir SEO danışmanı gibi.. Ama o kadar da değil benim açımdan :) Kendisini siteyle ilgili rahatsız edeceğimi düşünmüyorum. Zaten aldığı paranın fazlası dediğim gibi kitapta yer alıyor.
Sözü daha fazla uzatmadan kendisine iyi satışlar diliyorum.
- Hem proje girişimcileri için bir kişisel gelişim kitabı,
- Hem bir hızlandırılmış iç optimizasyon dersi,
- Hem film sitelerinin temel yapılandırılmasıyla ilgili bir kılavuz,
- Hem sektörün metriklerini tecrübe etmeden deneyimleten bir rehber,
- Hem de gerçekten A'dan Z'ye her şeye değinilen mükemmel bir eser.
Şunu da söylemeden edemeyeceğim. Ben genelde profesyonelliğe önem veririm. Kitaptaki imla kullanımı gerçekten dikkatimi çekti. Çok dikkatli bir insan olduğum için, ufak tefek imla hataları yok diyemem. Ama piyasada e-book yazdım diye gezinen onlarca insanın cümle bile kuramadığını düşünürsek, yayınevinden çıkmış bir kitap gibi adeta desem abartmış olmam.
Son olarak Mehmet arkadaşımızdan bu kitabı satın aldığınızda aslında 49 TL değil 39 TL veriyorsunuz. Çünkü diğer konuda da yazdığı farklı bir site dışı SEO rehberi e-kitabını da bu e-kitabı satın alanlara hediye ediyor.
Kendisine böyle mükemmel bir eser ortaya çıkardığı için ve ayrıca bana güvenip ödemeyi sonra kabul ettiği için teşekkür ederim. Gönlüm rahat bir şekilde az önce banka hesabına ödemesini gönderdim ve bu yorumu yazmayı kendisine bir borç biliyorum.
Tüm bunlara ek olarak; film sitesi açtığımızda yine deneyimleriyle destek veriyor. Adeta bir SEO danışmanı gibi.. Ama o kadar da değil benim açımdan :) Kendisini siteyle ilgili rahatsız edeceğimi düşünmüyorum. Zaten aldığı paranın fazlası dediğim gibi kitapta yer alıyor.
Sözü daha fazla uzatmadan kendisine iyi satışlar diliyorum.
Film sektörü hakkında çok geniş bilgiye yer veriyor.Kitap açık bir diile ve anlaşılır yazılmış.Ayrıca arkadaş her konuda yardım ediyor.
E-bookda genel olarak çok güzel bilgiler verilmiş. Her şey maddeler halinde açıklanmış. Arkadaş da aynı şekilde çok ilgili ne sorduysam yanıtladı sağolsun. Memnun kalırsınız arkadaşlar tavsiye ederim benim gibi film siteleriyle hiç alakanız yoksa kafanızda bişeyler oluşacaktır.
Kitabı okudum,
Kitap film sektörüne girmek isteyen ve yeterli bilgiye sahip olayanlar, bu işe 0'dan başlayacaklar için iyi bir yol gösterici niteliğinde A'dan Z'ye sektörü anlatmış,Bu sektörde bu kadar bilgiyi bir arada bulmanız zor çünkü sektörde çok rekabet var ve kimse nasil para kazandığını paylaşmak istemez. Kitap genel olarak az bütçeyle nasil para kazanılacağı anlatımış.
Ben sektör hakkında zaten yeterince bilgiye sahiptim, kitapta yazan şeyleri coğunu biliyordum buna rağmen bilmediğim bilgilerle de karşılaştım ve bunları film sitemde kesinlikle kullanıcam. Kitabı özellikle bu işe 0'dan başlamak isteyenler ve film sitesi istediği hiti alamayan arkadaşlara tavsiye ederim.
Kitap film sektörüne girmek isteyen ve yeterli bilgiye sahip olayanlar, bu işe 0'dan başlayacaklar için iyi bir yol gösterici niteliğinde A'dan Z'ye sektörü anlatmış,Bu sektörde bu kadar bilgiyi bir arada bulmanız zor çünkü sektörde çok rekabet var ve kimse nasil para kazandığını paylaşmak istemez. Kitap genel olarak az bütçeyle nasil para kazanılacağı anlatımış.
Ben sektör hakkında zaten yeterince bilgiye sahiptim, kitapta yazan şeyleri coğunu biliyordum buna rağmen bilmediğim bilgilerle de karşılaştım ve bunları film sitemde kesinlikle kullanıcam. Kitabı özellikle bu işe 0'dan başlamak isteyenler ve film sitesi istediği hiti alamayan arkadaşlara tavsiye ederim.
3 yıldır film sektöründeyim merak edip aldım iyi ki almışım hızlıca biz göz gezdirdim içinde altın değerinde bilgiler tavsiyeler var tamamını okuduktan sonra tekrar mesaj yazıcam :)
Arkadaş çok ilgili ve sıcakkanlı. Görüşüp bir adet e-book aldım. okuyup ve denemeye başlayıp buradan durumu paylaşırım. Kendisine ayrıca çok teşekkür ederim.
İlgi, alaka, davranış kesinlikle harika. Sohbetimiz muhabbetimiz hiç kesilmedi, hazırladığı ebook gerçekten başarılı. Sıfırdan bu işe girende, 2 senedir bu sektörde olanda herkesin kesinlikle alıp yaptıklarını bir baştan gözden geçirmesi gerek. Tavsiyemdir :)
Kitabı aldım . akşam eve geldiğimde herşeye sıfırdan bir başlangıc yapacagım . Ücretine değer mi ? Değer arkadaşlar . Forumdan bir çok dost edindim , sabahlara kadar skype'da sabahladıgım insanlar oldu farklı konulardan , Mehmet hocamda onlardan biri olacak sanırım , bazen bıktıracağız bazende başarabildiğimizi görünce kendi içinde bir sevinç olacak :) Böyle bir yorum yazarak neden rakip arttırdıgımı inanın bilmiyorum :D
Sektöre girmeyi planlayan biri olarak kitabı satın aldım. Arkadaşımızın ilgi alakası gerçekten memnuniyet verici. İncelediğim kadarıyla tam aradığım bilgilerin yer aldığı bir kitap gibi görünüyor. Kitabı inceleyip sektöre girmeye karar verdikten sonra tüm gelişmeleri bir konuda anlatacağım.