KralFx
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
105, (%100)
Arkadaşlar s,a;
Aslında bu tür konuları ben bile görmekten sıkılmıştım forumda ama şimdi düşünüyorum da acaba karlı olabilecek ne gibi bir işe başlayabilirim bu miktarla.
Aklıma gelenler,
1-) playstation cafe ( maç yayını vs de olacak sekılde )
2-) kahve dünyası tarzı yeni nesil cafeler ( adım başı bu sekılde yenı kahve satan cafeler goruyorum ogle vktı hepsı de full cekıyor)
3-) cafe-lokanta tarzı( daha once babam bufe açmıştı 2 yıl kadar bufe işletmiştik. O dönemde güzel de para kazandık ama yine girilir mi bilemedim.
4-) Forexde işlemlere devam etmek ( Paranın büyük bir kısmını yani, şöyle söyleyeyim yaklaşık sanırım 80 bin lirasını forexden kazandım ama her gün stres yaşamakdan yoruldum artık bu nedenle daha ufak forexde kalıp farklı bir iş kurmak istiyorum.
5-) her ne kadar ortaklık istemesem de saglam bir yere ortak olma durumu gibi
Sizce ne yapabilirim arkadaşlar? Gerçekten banane ne yaparsan yap diyen arkadaşlarda cıkabılır onlara da saygım sonsuz ama kendisi ne yapardı gibi düşünüp söyleyen arkadaşlara şimdiden tesekkur ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme Uzmanı
-
-
Ad Soyad
L** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Forex işi ile uğraşıyorsanız sizin beklentiniz yüksek kardır. Siz heyecandan vazgeçmezsiniz :) Büyük şehirde 120.000 TL para değil. Anadolu'da üniversite şehirlerinde internet kafe (kafe özelliğinin gerçekten olduğu) ve fotokopi hizmetinin olduğu bir iş modeli olabilir.
Yani bir mekan olacak ve üniversiteli gençliğinin işini göreceği bir mekan olacak. Benim aklıma bu geldi. Yüksek kar ve gençler ile iç içe olmak.
AmeBack
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Benim önerim şuanki piyasa durumuna bakılırsa, paranı harcama.Koy kenara dursun.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
eTicaret
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
forexi bırak bence hocam ne olacağı belli olmaz, eticaret sitesi açabilirsiniz.
12 bilgisayar diyen arkadaştan da uzak dur.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Ozi
.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Devoloper
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
12 bilgisayar diyen arkadaşın işine sakın girme.
2 kişi bu mesajı beğendi.