turgutdgn hocam kısaca anlatmak gerekirse benim şuanda 5 6 tane farklı adsense hesabım var.Abimin kardeşimin falan üzerine yaptım ve bunların hepsinide 2 ay içerisinde onaylattım.Sorunuzun cevabı aslında burada basit.

Kopya içeriklere sahip hiç bir site adsense alamaz o gördüğünüz siteler adsenseyi aldıktan sonra kopya içerik eklenilenlerdir.

Adsenseyi alacağınız sitenin domain yaşı yeni eski farketmez, 20 tane en az 300 ile 500 daha fazlası size kalmış kelimeden oluşan makale ile donatın.Yani sizin sitenizi baz alırsak firmaları daha geniş kapsamlı bir şekidle tanıtın.Bu işlemi yaptıktan sonra başvurunuzu yapın daha sonra gelecek uyarıya göre saten düzenlemenizi yaparsınız.

Adsense almak çok kolay aslında önemli olan adamların söylediklerini harfiyen yerine getirmek.Örnek verecek olursak adamlar diorki basket topunu basket potasına at bazı arkadaşlar plates topunu o delikten sokmaya çalısıor ve sonrada neden girmiyor diyor.

Siteni ziyaret ettim iletişim, reklam vs biz kimiz bölümlerinde bile içerik yok denecek kadar az.Gizlilik sözleşmesi falan yok, birde son güncelleme ile cookies yani sitende çerez bildiriminin'de yer alması gerekiyor bunlara dikkat edersen olur ama bu haliyle olmaz. Bazı arkadaşlar zor demiş ama bu şekilde onay alman imkansız.Sana tavsiyem eğer sitenin düzenini bozmak istemiyorsan hemen teknoloji vs bloğu gibi bir domain al dediğim işlemleri yerine getir ve adsenseni onaylat.